Ana Sayfa / Spor / Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor’da

Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor’da

Trabzonspor, Oğuzhan Özyakup’u alıyor. Futbolda transfer sezonu hızlı başlayacak. Trabzonspor sezonun ilk transferine imza atıyor. Bordo- mavili kulübün Beşiktaş’ın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup ile anlaşmaya vardığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı iddia edildi.

Oğuzhan Özyakup, Trabzonsporlu oluyor. Abdullah Avcı, Oğuzhan Özyakup transferi için yeşil ışık yaktı. Spor Toto Süper Lig’in şampiyon takımı Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın görüşleri doğrultusunda gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı.

Bordo-mavili takımın ilk olarak Beşiktaş’ın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki futbolcunun kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yıldız isim ile yapılan görüşmede senelik 20 milyon TL’lik maaş konusunda el sıkışıldığı öğrenildi.

Oğuzhan, Fırtına’nın Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi ve aslen Trabzonlu olmasından dolayı Karadeniz ekibinde forma giymekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

Beşiktaş’ta 310 maça çıkan Oğuzhan, 35 gol-62 asistle 97 kez skora katkı yaptı.

Trabzonspor geçen sezon Beşiktaş’tan Dorukhan Toköz’ü bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting