Ana Sayfa / Kadınca / Okulda popüler kız olma tüyoları

Okulda popüler kız olma tüyoları

Okulun en güzel, en alımlı ve en popüler kızı sen olabilirsin. Popüler kız olmak isteyenler için tüyoları sizler için derledik. Oturuşunuz, yürüyüşünüz ve davranışlarınızla çevrenizdeki erkeklerin bakışlarını üzerine çekebilir hemcinslerinizi kıskandırmak istiyorsanız bu makale tam sizlik. 

Her kız popüler olmak. bakılmak ve imrenilmek ister. Özellikle okulda diğer kızlardan farklı olmak erkeklerin ilgisini çeker. Bunun için siz de küçük rütuşlarla bunu başarabilir ve popüler bir kız haline gelebilirsiniz. Sakın kambur durmayın. Dik yürüyün.Günün çoğunu oturak geçirdiğinin farkında mısın? Okul sırasında, servis koltuğunda, ders çalışırken sandalyede, arkadaşlarınla kafede… Peki gerçekten düzgün bir şekilde oturuyor musun? Özellikle okuldayken sıranın kısa ya da uzun olması, yaslanacak rahat bir arkası olmayışı duruşunu bozabilir! Bu gibi yerlerde dik durabileceğin düzenekler sağlamalısın. Sırada otururken dirseklerinin 90 derece ve yere paralel olarak durması da çok önemli!

DOĞRU YÜRÜYÜŞ ÇANTAYI DOĞRU TAŞIMA

Her şeyden önce güzel bir kız olduğunuzu unutmayın. Özgüveniniz tam olsun. Tarzınız mutlaka sizi yansıtsın. Gülüşünüz, bakışınız çok önemli. Daha havalı görünmek için çantanı omzunda taşıyor ve sırt çantalarından uzak duruyor olabilirsin. Ama ağırlığını önemsemeden, içine bulduğun her eşyanı attığın çantanı yanlış bir şekilde taşıman omurganın zarar görmesine sebep olabilir. Uzmanlara göre vücut ağırlığının 10’da 1 ‘ini aşan ağırlıklar, nasıl taşınırsa taşınsın çabuk yorulmana ve duruşunun bozulmasına yol açıyor. Bu yüzden çantanı iki omuzuna da asmalı, askılarını upuzun bırakmak yerine sırtına düzgünce yerleşecek şekilde ayarlamalısın. Yani çantan, bel çukurundan çok, sırtına yerleşmeli.

Yerde ya da koltukta otururken dikkat etmen gereken, sağa ya da sola doğru çok fazla eğilmemen ve aşırı öne doğru kapanmaman. Ayakların ve dizlerin 90 derece Kişisel gelişim kitaplarına göz atmaya ne dersin? Özgüvenini yerine getirmek için sana epey yardımcı olacaklar. Konuştuğunda sesini sadece sen duyuyorsan problem var demektir. Daha yüksek sesle ve kendine güvenen bir tavırla konuşmalısın.

Geldik en önemli maddeye. Özgüvenini yerine getiren en önemli şey kendini güzel hissetmek. Bakımlı bir kız olur, cildini, saçlarını temiz tutarsan ortada çekineceğin bir durum da kalmayacaktır. O halde çalışmalarına başla. Saçlarını kestir, maske yap. Düzgün durmaları için fön yardımıyla şekil ver. Cilt bakımını ihmal etme. Kaş ve bıyıkların uzunsa annenden yardım alarak bu krizi çözmeye çalış. Karşına bir kriz daha çıkacaktır. O da vücudundaki tüyler. Tüylerimizi aldığımızda kendimizi daha hafif ve konforlu hissederiz. Yürüyüşümüz bile değişir:)

Pratik yöntemler ise derslerden ve okuldan zaman bulduğumuz durumlarda işimize yarayabilir. Acısız ve zahmetsiz şekilde tüylerden kurtulmanı sağlayan Gillette Venus Breeze’in entegre jel barları su ile birleştiğinde tek adımda köpürüyor. Pratik bir kullanıma sahip olan bu ürün ile özgüven, sadece bir adım ötede olmalı. Sırtın ve başın dik, çenen ne ileri ne de aşırı şekilde öne doğru kaymalı. Omuzlarını hafifçe geriye doğru çekmen gerektiğini de kendine sık sık hatırlat. Ders çalışırken yerde uzanmayı tercih edersen, vücudunun uyku moduna girmesine sebep olursun. Masada ders çalıştıktan sonra arada mola vererek uzanabilirsin.

Doğru uyu

Zinde uyanmak için uyku kaliten kadar yatış pozisyonun da önemli! Yatarken sırt üstü yatmayı tercih etmelisin. Ayaklarını yataktan ayırmadan biraz bükebilirsin.

Yan dönüp yattığında dizlerini cenin pozisyonu denilen şekilde kıvırabilirsin.

Otururken dikkat!

Günlük yazarken, kitap okurken yatağında oturmayı sevenlerdensen, bir süre sonra boyun ağrılarıyla karşılaşabilirsin. En iyisi çalışma masasını seçmek veya bel çukurunu bir yastıkla desteklemeyi unutmamak!

Spor yap!

Fitness, yürüyüş, yoga ve özellikle pilates yaşadığın duruş problemlerine çözüm için yardımcı olabilir!

Tıraş olarak tüylerinden acısız ve zahmetsiz bir şekilde kurtulabilirsin. Üstelik tıraş olursan sanıldığının aksine tüylerin daha sert ve kalın uzamaz, yalnızca yumuşak olan ucu kesildiği için tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyormuş gibi görünür. Pürüzsüz bir cilde acısız ve zahmetsiz kavuşmak için Gillette Venus ürünlerini denemeye ne dersin?

İlginizi Çekebilir

Demet Akalın Survivor 2024’te jüri

Survivor 2024 birleşme partisi izle, demet Akalın yarışmada jüri üyesi. Demet Akalın Dominik’e gitti Survivord …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting