Ana Sayfa / Genel / Okullar Nisan ara tatil olacak mı?

Okullar Nisan ara tatil olacak mı?

Okullar nisan ara tatil iptal mi olacak mı, ramazan Bayramı ile okular ara tatil birleştirilecek mi sorusu. 2023 kullar nisan ara tatil yapılacak mı, deprem nedeniyle ara tatil iptal mi olacak veliler merak ediyor.

Okullar nisan 2023 ara tatil var mı iptal mi oldu deprem nedeniyle. Okullar yarı yıl tatili uzaması sonrası Nisan’daki ara tatil olacak mı bir de Ramazan Bayramı ile ara tatil birleştirilecek mi, nisan'(da okullar kaç gün tatil olacak veliler şimdiden sormaya başladı. Yarıyıl tatilinin 71 ilde sonlanmasıyla birlikte ikinci ara tatil olan nisan tatili araştırmaları şimdiden başladı. İkinci dönem deprem bölgesindeki illerde geç başlayacak. Bu nedenle nisan ara tatili ne zaman, iptal mi soruları gündemde yer alıyor. Daha önce paylaşılan 2023 tatil takvimine göre 2. ara tatil nisan ayında gerçekleşecekti. Peki, nisan ara tatil iptal mi, ertelenecek mi? Nisan ara tatili ne zaman 2023, okullar ne zaman kapanıyor? İşte, nisan ara tatil ve yaz tatili tarihleri…
Yarıyıl tatilinin 71 ilde sonlanmasıyla birlikte ikinci ara tatil olan nisan tatili araştırmaları şimdiden başladı. İkinci dönem deprem bölgesindeki illerde geç başlayacak. Bu nedenle nisan ara tatili ne zaman, iptal mi soruları gündemde yer alıyor. Daha önce paylaşılan 2023 tatil takvimine göre 2. ara tatil nisan ayında gerçekleşecekti. Peki, nisan ara tatil iptal mi, ertelenecek mi? Nisan ara tatili ne zaman 2023, okullar ne zaman kapanıyor? İşte, nisan ara tatil ve yaz tatili tarihleri…
NİSAN ARA TATİLİ NE ZAMAN?
İkinci ara tatili, Milli Eğitim Bakanlığı’nın takvimine göre 17-21 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak. Hafta sonunun ardından eğitim 24 Nisan’da kaldığı yerden devam edecek.
NİSAN ARA TATİL İPTAL Mİ?
Deprem bölgesinde okulların 3 kategoride mart ayı sonuna kadar açılacak olması nisan ara tatili iptal mi, ertelenecek mi sorularını beraberinde getirdi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle yarıyıl tatili uzadı ve 71 ilde okullar 20 Şubat’ta açıldı. Nisan ara tatili ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’ndan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama geldiğinde detayları haberimizde paylaşacağız.
OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?
Nisan ara tatili ile birlikte yaz tatili araştırmaları da devam ediyor. Aynı durum yaz tatili için de geçerli olacak. Normal şartlarda okullar önümüzdeki yıl 16 Haziran 2023’te karnelerin alınmasıyla birlikte yaz tatiline girecek. 3 ay sürecek olan yaz tatili ardından yeni takvimin açıklanmasıyla MEB yeni takvimi belli olacak.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting