Ana Sayfa / Genel / Ömer Bulut neci, nereli, kim?

Ömer Bulut neci, nereli, kim?

Ömer Bulut aslen nereli, eğitimi, mesleği, neci ve kim?  TOKİ’nin başında kim var, liyakatla mı yoksa sadakatle mı atandı soruları. TOKİ Başkanı Ömer Bulut kimdir en çok aranan isimlerden oldu Kahramanmaraş depremi sonrası. 

Ömer Bulut neci, nereli ve kim? Ömer Bulut TOKİ’nin başına ne zaman getirildi asıl mesleği ne? İnşaat sektöründe uzman ve sağlam yapılarıyla gündeme gelen TOKİ’nin Başkanı Ömer Bulut kimdir, nerelidir, ne mezunudur? TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un biyografisi
Ülkemizde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde yaşanan depremlerde bir çok binanın yıkılmasına rağmen TOKİ’ye ait hiç bir binanın yıkılmaması üzerine gözler TOKİ’ye çevrilerek vatandaşlar İnşaat sektöründe uzman ve sağlam yapılarırla gündeme gelen TOKİ ‘nin Başkanı Ömer Bulut kimdir, nerelidir, ne mezunudur? diye araştırmaya başladılar. İşte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un biyografisi..

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT KİMDİR?

TOKİ Başkanı Ömer Bulut 1968 Trabzon doğumludur. Ömer Bulut, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1995-2001 yılları arasında İller Bankası Erzurum ve Ankara Müdürlüklerinde mühendis olarak çalıştı. TOKİ’de 2005-2006 yıllarında uzmanlık, 2006-2011 yılları arasında daire başkanlığı yaptı. TOKİ Başkanlığına vekâleten atanan Ömer Bulut, 2011 yılından bu yana başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Ömer Bulut evli ve iki çocuk babasıdır..

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting