Ana Sayfa / Kadınca / Ömer dizisi konusu oyuncuları

Ömer dizisi konusu oyuncuları

Ömer dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kim ve Ömer dizisi ne anlatıyor sorusu. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan “Kurak Filmler” filminin yıldızı Selahattin Paşalı, “Ömer” dizisiyle ekranlara dönüyor. Paşalı, ünlü İsrail dizisi “Shtisel”den uyarlanan dizide bir müezzini canlandırırken, imam olan babasını ise Barış Falay oynuyor. Gökçe Bahadır’ın da dahil olduğu dizi, bugün ilk kez sete çıktı.

Ömer dizisi hangi yabancı diziden uyarlama ve konusu ne soruluyor. Ömer dizisi 1. bölüm izle hangi kanalda. “İstanbullu Gelin”, “Camdaki Kız” ve “Yalı Çapkını” gibi son yılların en başarılı dizilerine imza atan OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “Ömer” dizisibarış falay

ömer dizinin çekimleri başladı. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, ünlü İsrail dizisi “Shtisel”den uyarlanan dizi, baba-oğlu oynayan Barış Falay (Reşat) ile Selahattin Paşalı’nın (Ömer) sahneleriyle başladı.

GÖKÇE BAHADIR DA DİZİYE DAHİL OLDU

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre; cami imamı ve müezzini oynayan iki oyuncunun yeni dizisi büyük merakla beklenirken, Gülizar Irmak’ın yazdığı dizide Selahattin Paşalı’nın partneri Gamze’ye Gökçe Bahadır’ın hayat vereceği öğrenildi.

1-015.jpgGökçe Bahadır

‘KALPLERE DOKUNALIM KUTUPLARI ERİTELİM’

Dizinin yönetmeni Cem Karcı, sete çıktıklarını duyurdu ve “Hayırla uğurla şifayla hoşgörüyle gelsin ’Ömer’… Huzurumuzun keyfimizin eksik olmadığı bir set olsun inşallah! Büyüyerek genişlesin ailemiz! Kalplere dokunalım, kutupları eritelim, birleştirmeyi esas alalım” mesajını yayınladı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting