Ana Sayfa / Spor / Onuralp Bitirim NBA’de

Onuralp Bitirim NBA’de

NBA’e giden Türk basketbolculardan biri de Onuralp Bitirim oldu. Onuralp Bitirim yaşı, nereli ve kim bilgileri. Chicago Bulls, Frutti Extra Bursaspor’da forma giyen 24 yaşındaki Onuralp Bitim’i kadrosuna eklediğini açıkladı. Bitim, çift yönlü kontrat ile Gelişim Ligi ekibi Windy City Bulls’ta da oynayacak.

Basketbolcu Onuralp Bitirim NBAÜ’de oynayacak. Dnuralp Bitirim yaşı, boyu, kariyeri bilgileri. Frutti Extra Bursaspor ve A Milli Takım forması giyen Onuralp Bitim, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Chicago Bulls’a transfer oldu. 24 yaşında olan ve kısa forvet pozisyonunda görev alan Bitim, NBA takımlarından Chicago Bulls ile iki yönlü kontrat imzalayan Bitim, G League ekibi Windy City Bulls’ta da forma giyecek.

Onuralp Bitim, Ömer Aşık’tan sonra Chicago Bulls forması giyen 2. Türk oyuncu olacak.

30 LİG MAÇINDA FORMA GİYDİ

Geçen sezon Bursaspor formasıyla 30 lig maçında forma giyen Onuralp; 18,4 sayı, 4,8 ribaunt, 3,6 asist ve 1,2 top çalma ortalamalarını yakalamıştı. Genç basketbolcu, aynı dönem 7Days Avrupa Kupası maçlarında da 18,1 sayı, 3,8 ribaunt, 3,2 asist ve 0,8 top çalma ortalamasını tutturmuştu.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting