Ana Sayfa / Spor / Oosterwolde Fenerbahçe’de

Oosterwolde Fenerbahçe’de

Futbolcu Oosterwolde hangi takımdan Fener’e geldi, yaşı, mevkisi ve alacağı para sarı lacivertli taraftarlarca merak ediliyor.

Oosterwolde Fenerbahçe’ye geliyor sol bek olarak. Tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de sol bek transferi tamamlanıyor. Jesus’un da çok istediği Jayden Oosterwolde Fenerbahçe’ye “evet” dedi.

Ara transfer döneminde kadrosundaki eksikleri tamamlamak isteyen Kanarya, teknik direktör Jorge Jesus’un istekleri dahilinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimden sol bek transferi isteyen Jesus’un çok istediği Jayden Oosterwolde transferdinde Sarı-Lacivertliler mesafe kat etti.

Tecrübeli teknik adam Jesus’un çok istediği Jayden Oosterwolde için Parma’nın kapısını ikinci kez çalan Fenerbahçe yönetimi ilk transfer harekatından başarısız dönmüştü. Parma’nın yüksek bonsvervis geliri beklediği Oosterwolde için ilk teklifini 5 milyon euro seviyelerinde yapan Kanarya, Parma’dan ret cevabı almıştı. Fenerbahçe’nin ikinci kez Parma’nın kapsını çaldığı teklifin ise 7 milyon euro ve bonuslar olduğu kaydedildi.

PARMA’DAN FENER’E

Fenerbahçe’ye “evet” diyen Jayden Oosterwolde’nin takımı Parma’nın da 8 milyon euroluk teklife evet diyeceği iddia edildi. 21 yaşındaki sol bekin yabancı kontejanına da dahil olmaması Fenerbahçe’yi bu transferi isteme sebeplerinden biri oldu. Bu sezon Seri B’de Parma formasını 18 maçta giyen Jayden Oosterwolde, 18 maçta 1 gol atmıştı.

İç transfere de yönelecek olan Sarı-Lacivertliler takım içinde sözleşmesi bitecek futbolcuların da sözleşmesini yenilemek için kollarını sıvadı. Enner Valencia ve Miha Zajc ile transfer masasına oturan yönetim Valencia’yla anlaşmaya daha yakınken Zajc henüz uzatma konusunda Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakmadı.Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Trabzonspor’un da istediği Miha Zajc’ın başka takımlarla görüştüğü de biliniyor. Bu sezon çıkış yakalayan ve çok iyi performans gösteren Valencia ise 1+1 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting