Ana Sayfa / Genel / Orhan Gencebay AKP’den siyasete girebilir

Orhan Gencebay AKP’den siyasete girebilir

Şarkıcı Orhan Gencebay siyasete ısınıyor AK Parti’den milletvekili olmaya hazırlanıyor iddiaları. Orhan Gencebay kendisini eleştirenleri cahil diyerek dikkat çekti ve şimdiden usta bir politikacı manevralarına başlamış gibi. Şarkıcı Orhan Gencebay, “Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar” sözleri üzerine kendisini eleştirenlere, “Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder” ifadesini kullandı.

Orhan Gencebay kendisini eleştirenlere cahil dedi. Önümüzdeki seçimlerde AK parti’den millitvekili adayı olması beklenen Orhan Gencebay, son dönemlerde sanatından çok siyasi çıkışları ve polemiklere kapı açan yaklaşımları ile dikkat çekiyordu.

Şarkıcı Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere katılması tepkiyle karşılanmıştı. Gencebay kendisini eleştirenlere, “Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim. Tabii ki davet edildiğimde gideceğim” şeklinde karşılık vermişti.

“Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder”

Gencebay, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a yaptığı açıklamada “Bazı zavallı cahiller ve art niyetliler Atatürk’ümüze, Peygamber Efendimize öyle hakaretler ediyorlar ki, tahammül etmek imkansız. Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder. Ben ne konuştuysam hepsini bilerek ve bilgiye dayalı konuştum. Atatürk’ümüz der ki; ‘Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır’ Ben her zaman vatanımın ve devletimin yanındayım. Ülkeme kim iyi hizmet ederse ona saygı duyarım ve sahip çıkarım” dedi.

Konuyla ilgili Gencebay’ın eşi Sevim Emre de şu açıklamalarda bulundu:

“Gencebay’a hakaret eden bu zavallıların adalet karşısında kendilerini nasıl ifade edeceklerini merak ediyorum. Hareket edenler için hukuki yollara başvurduk. Bunun hesabını yüce adaletimiz soracak. Bunun affedilir bir yanı yok. Orhan Gencebay gibi Atatürkçü, vatansever bir sanatçı bir daha kolay kolay gelmez. Orhan Gencebay gönlü çok geniş, iyilik sever, koca yürekli bir isim. O Türkiye’nin Orhan Baba’sıdır. Ona bu hakareti edenlere yazıklar olsun,”

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting