Ana Sayfa / Manşet / Orhan Uğuroğlu darp edildi

Orhan Uğuroğlu darp edildi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhar Uğuroğlu öldüresiye oövüldü bir grup tarafından. son dönemde muhalif gazetecilere özellikle Yeniçağ Gazetesi çalışan ve öneticilerine yönelik tehdit ve darp olayları arttı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde sopayla dövülmesinden ardından bir saldırı daha… Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde üç kişi tarafından dövüldü.

Yazar Orhan Uğuroğlu bir grubun saldırısına uğradı feci şekilde dövüldü. Gazetecilere yönelik darp olayları son günlerde arttı.

Yeniçağ Gazetenin internet sitesinde yer alan habere Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen üç kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir otomobille geldiği belirtildi. Aracı Uğuroğlu’nun üzerine süren saldırganların, bir partiden geldiklerini ve partileriyle uğraşmamasını Uğuroğlu’na söyledikleri öğrenildi. Emniyet’te ifade veren gazetecinin sağlığının iyi durumda olduğu öğrenildi.

Daha önce Yavuz Selim Demirağ, Murat İde ve o dönem Yeniçağ’da yazan Korkusuz yazarı Ahmet Takan da geçmiş yıllarda saldırıya uğramışlardı.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting