Ana Sayfa / Manşet / Orkun Kökçü aslen nereli, yaşı, kim

Orkun Kökçü aslen nereli, yaşı, kim

Hollanda’da futbol oynayan Orkun kökçü aslen nereli, kaç doğumlu ve hangi takımda oynuyor sorusu. Türk A Milli Futbol Takımı’nı tercih eden Orkun kökçü bilgileri. Hollanda’nın Feyenoord takımında forma giyen Orkun Kökçü, A Milli Takım seviyesinde Türkiye’yi seçtiğini resmen açıkladı. Bugün Hollanda basınına konuşan yıldız futbolcunun açıklamalarıyla resmileşmiş oldu.

Futbolcu Orkun Kökçü, Türk milli futbol takını seçti. Futbol kariyerine Hollanda’da başlayan ve Feyenoord altyapısından çıkan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı seçtiğini açıkladı.

İlk kez 20 Temmuz’da Sözcü Skor’un duyurduğu gelişme, genç futbolcunun Hollanda basınına verdiği röportajla resmiyet kazandı.

Feyenoord’un A takımında forma giyen Kökçü, “Ailem bile ‘Hollanda’yı seçmelisin’ dedi. Zor bir karar oldu. Babamın da canı sıkılmıştı. Hızlıca bir karar vermem gerekiyordu. Türkiye’de kendimi evimde hissediyorum ve Hollanda’dan daha fazla şans bulacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Hollanda’da çok fazla yıldız isim olduğu için forma şansı bulamayabileceğini itiraf eden 18 yaşındaki orta saha, “Hollanda Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında kaptanlık da yaptım. Ama şimdi bir karar vermem gerekiyordu ve Türkiye’yi seçtim” dedi.

Türkiye U21 Milli Takımı ile 2 maçta forma giyen Orkun Kökçü, Hollanda’da bu sezon oynadığı 11 maçta 1 gol attı.

İlginizi Çekebilir

TikTok ABD’ye savaş açtı

ABD’de TikTok davası başlıyor. TikTok AB’ye karşı dava açtı. Tiktok’un sahibi ByteDance, uygulamanın ABD’de yasaklanması …

Sınırsız Hosting