Ana Sayfa / Genel / Osman Balaban neci, kim ve nereli?

Osman Balaban neci, kim ve nereli?

Prof. Osman Balaban aslen nereli, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Osman Balaban Habertürk TV anlı yayınına katılarak depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Osman Balaban neci, yaşı, eğitimi ve nereli soruluyor. Habertürk TV yayınına katılan Osman Balaban önemli bilgilendirmelerde bulundu ve dikkat çekti.

Prof. Dr. Osman Balaban, yaptığı açıklama ve yorumlarıyla izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekerek Prof. Dr. Osman Balaban kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Dr. Osman Balaban’ın hayat biyografisi.
Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve özelliklede Depremlerden sonra uzman kişiler yaptığı yorum ve analizleriyle izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekmektedir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü mezunu Prof. Dr. Osman Balaban, bu kişilerden biri olup izleyici ve dinleyiciler merak ederek sosyal medya alanlarında Prof. Dr. Osman Balaban kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Dr. Osman Balaban’ın hayat biyografisi..
PROF. DR. OSMAN BALABAN KİMDİR?

Osman Balaban, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) şehir planlama profesörüdür. Doktora derecesine sahiptir. ODTÜ’den Şehir Planlama (2008); ve ODTÜ Kentsel Politika Planlama Yüksek Lisansı (2000). Balaban, 2009-2012 yılları arasında Japonya’nın Yokohama kentindeki Birleşmiş Milletler Üniversite-İleri Araştırmalar Enstitüsü’nde (UNU-IAS) doktora sonrası araştırmacı olarak çalıştı. Araştırma ve öğretim ilgi alanları arasında kentsel politika, çevre politikası ve politikaları, iklim değişikliği, düşük- karbon ve iklime dirençli şehircilik, kentsel dönüşüm ve inşaat sektörü ile kentsel gelişim arasındaki ilişki. Dr. Balaban’ın hakemli dergilerde yayınlanmış birçok makalesi ve editörlüğünü yaptığı kitaplar bulunmaktadır..
AKADEMİK UNVANLAR2019 – Devam Ediyor Prof.Dr .Osman Balaban

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü2013 – 2019Doç.Dr.Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü2012 – 2013Yrd.Doç.Dr.Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü2009 – 2012AraştırmacıUnited Nations University, Institute of Advanced Studies2009 – 2009Öğretim GörevlisiOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü

2001 – 2006Araştırma GörevlisiOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kentsel Politika Planlaması Ve Yerel Yönetimler Anabilim DalıY

ÖNETİMSEL GÖREVLER

2019 – Devam EdiyorEnstitü Müdür DanışmanıOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü2018 – Devam EdiyorAnabilim Dalı Yürütme Komitesi ÜyesiOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Yer Sistem Bilimleri Anabilim Dalı2018 – Devam EdiyorErasmus Programı Kurum KoordinatörüOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kentsel Politika Planlaması ve Yerel Yönetimler Anabilim Dalı

2016 – 2019Anabilim/Bilim Dalı BaşkanıOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kentsel Politika Planlaması Ve Yerel Yönetimler (Yl) (Tezli).

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting