Ana Sayfa / Yaşam / Osman Üçüncü öldü

Osman Üçüncü öldü

Gebze’de fabrika sahibi Osman Üçüncü öldü. İş adamı patlamada öldü fabrikasında. Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada, sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Patlamada ölen Osman Üçüncü’nün şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ortaya çıktı.

Gebze fabrika patlama yönetim kurulu başkanı Osman Üçüncü öldü. Osman Üçüncü fabrikasındaki patlamada hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde fabrikada, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı sanayi tüpü patlamasında ölen Osman Üçüncü’nün şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu, Ahmet Bali’nin de çalışan olduğu ortaya çıktı.

Şirketinin bünyesindeki firmalara malzeme üretimi yapan Gebze’deki fabrikada Üçüncü ve Bali’nin bir sanayi tüpü üzerinde çalıştıkları ve bu sırada ilk belirlemelere göre tüpe fazla basınç yüklenmesi sebebiyle patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Patlamanın sebepleriyle ilgili araştırma sürüyor.

Osman Üçüncü’nün cenazesinin yarın İstanbul Pendik’te Reşat Üçüncü Camisi’nde kılınacak öğle namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TikTok Türkiye’de kapanabilir

Türkiye’de TikTok yasaklanabilir. müstehcenliğin, arsızlığın ve namussuzluğun adresi olan TikToık için Meclis devrede. Müstehcen videolar, …

Sınırsız Hosting