Ana Sayfa / Ekonomi / Otoyol ve köprüler bayramda ücretsiz

Otoyol ve köprüler bayramda ücretsiz

Ramazan Bayramı tatili süresinde köprü ve otoyollar ücretsiz oldu. Köprü ve otoyollların ücretsiz olacağı tarihler. 9 günlük bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Otoyol ve köprüler 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince ücretsiz oldu.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işletmesindeki köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 9 gün boyunca ücretsiz olacağını söyledi.

9 günlük bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

BAYRAM ÖNCESİ OTOBÜS FİRMALARINA YAKIN TAKİP

Bakan Uraloğlu, ayrıca “Trafiğin yoğun olduğu karayolu güzergahlardaki yol çalışmalarımıza ara verdik. Tatil boyunca devam eden yol bakım onarım çalışmalarını asgari düzeye indirdik. Şerit daraltmalarını mümkün olduğu kadar kaldırdık. Otobüs terminallerinde denetimleri artırdık. Fahiş fiyat uygulamalarıyla ilgili firmalara uyarılarda bulunduk. Korsan taşımacılık yapan, sefer izni olmadan faaliyet gösteren, izinli olmayan yerlerde yolcu indiren veya bindiren ve fahiş fiyatlarla otobüs bileti kesen firmalara idari para cezası keseceğiz.” ifadelerini kullandı.

9 günlük bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

İZMİR, ANKARA VE İSTANBUL’DA DEMİRYOLU ÜCRETSİZ

Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul’da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İzban’ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin ilgili tüm birimlerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Uraloğlu, “Başta İstanbul Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarında yoğunluktan kaynaklanan herhangi bir sorun yaşanmaması için havalimanlarındaki personellerimiz tüm birimlerle koordinasyon içinde olacak. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacak” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting