Ana Sayfa / Kadınca / Öykü Başar neci, nereli ve ki?

Öykü Başar neci, nereli ve ki?

Öykü Başar aslen nereli, neci, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Vücut geliştime şampiyonu Öykü Başar hakkında tüm merak edilenler. Zafer Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Öykü Başar, ABD’de düzenlenen İFBB Pro Ligi NPC Total Body (Vücut geliştirme) Dünya Şampiyonası’nda birinci oldu.

Öykü Başar neci, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Öykü Başar Dünya kadınlar vücut geliştirme şampiyonu oldu. Zafer Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Öykü Başar, ABD’de düzenlenen İFBB Pro Ligi NPC Total Body (Vücut geliştirme) Dünya Şampiyonası’nda birinci oldu. Öykü Başar kimdir? Vücut geliştirme şampiyonu olan Öykü Başar, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın zaferini kutlamasıyla gündeme geldi. Bu çerçevede kullanıcılar arama motorlarında ‘Öykü Başar kimdir?’ sorusunu araştırıyor. Peki, Zafer Parti İstanbul İl Başkanı Öykü Başar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar.

ÖYKÜ BAŞAR KİMDİR?

Öykü Başar, Türkiye’nin önde gelen kadın vücut geliştirmecilerinden biridir ve aynı zamanda Zafer Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak önemli bir siyasetçidir. İFBB Pro Ligi NPC Total Body Dünya Şampiyonası’nda birinci olarak Ms. Olympia’ya katılmaya hak kazanmıştır.

Aynı zamanda Ümit Özdağ’ın kurucusu olduğu Zafer Partisi’nin önemli bir üyesi olarak tanınmaktadır.

Başar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Her zaman kendime ve mucizelere inandım. Anlatmaya kelimeler yetmez arkadaşlar..” ifadelerini kullanarak zaferini kutlamıştır.

ÖYKÜ BAŞAR KAÇ YAŞINDA?

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Öykü Başar 1984 yılında doğmuştur. 2023 itibariyle Öykü Başar 39 yaşındadır.

ÖYKÜ BAŞAR NERELİ?

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Öykü Başar sanatçı bir ailenin çocuğu olarak Ankara’da doğmuştu

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting