Ana Sayfa / Kadınca / Oyuncu Aslı Bekiroğlu nereli, yaşı ve eğitimi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu nereli, yaşı ve eğitimi

Aslı Bekiroğlu kaç doğumlu, eğitimi ne ve kiminle birlikte yeniden gündem oldu. Oyuncu Aslı Bekiroğlu hangi dizilerde oynadı ve kimdiri. Başarılı oyuncu Aslı Bekiroğlu kimdir araştırılıyor. Son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrol oyuncusu olarak boy gösteren Aslı Bekiroğlu kaç yaşında, nereli? Aslı Bekiroğlu dizileri ve filmleri derledik.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, güzelliği, yeteneği ve eğitimi ile örnek oyunculardan biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte tüm yönleri ile Aslı Bekiroğlu bilgileri ve yaşamı., 1995 yılında İstanbul’da doğan Aslı Bekiroğlu, uzun süredir çektiği Vine videoları ile tanındı ancak ilk profesyonel oyunculuk deneyimini de Beni Böyle Sev projesiyle elde etti. Aslı Bekiroğlu sevgilisi kim? Aslı Bekiroğlu hayatı, biyografisi…

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?
Oyuncu Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren çektiği Vine videoları ile sosyal medyada tanındı.
İlk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarından yayınlanan “Beni Böyle Sev” dizisiyle elde etti. Ardından 2015 yılında “Adı Mutluluk” ve 2016’da “Gülümse Yeter” dizilerinde yer aldı. Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda oynayan Aslı Bekiroğlu, FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Suna karakteri ile ekranlara gelmişti.
Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur. Genç oyuncu bir süredir Can koçkan ile birliktelik yaşıyor.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting