Ana Sayfa / Yaşam / Oyuncu Jan-Michael Vincent öldü

Oyuncu Jan-Michael Vincent öldü

Hava Kurdu dizisinin ünlü aktöre Jan-Michael Vincent öldü. ABD’li aktör Jan-Michael Vincent  hayatını kaybetti. Vincent O bir dönem bölüm başına dudak uçuklatan ücretler kazanan bir TV yıldızıydı.

ABD’nin ünlü tv yıldızı ve aktör Jan-Michael Vincent öldü 8 mart 2019. TV’nin hit dizisi “Airwolf” üzerindeki rolüyle tanınan ’80’lerin yıldızı Jan-Michael Vincent öldü.

TMZ Cuma günü yayınlanan bir Kuzey Carolina hastanesinden ölüm belgesine göre , oyuncu kalp krizi geçirdikten sonra 10 Şubat’ta vefat etti. Belge, Vincent’ın ölüm anında 73 yaşında olduğunu ve hiçbir otopsi yapılmadığını gösteriyor.

Ölüm nedeni kalp durması olarak sıralandı.

LUKE PERRY ‘90210’ CO-STARS’IN ANLAYIŞI

Eski heartthrob’un nihai rolü 2002’deki “White Boy” idi.

Vincent’ın yıldızlığa yükselmesinden önce, 1978’de Burt Reynolds’ın yanında “Hooper”, ardından 1981’de Kim Basinger’in karşısında “Hard Country” yazdı. Hollywood’da üç yıl boyunca sürekli çalıştı ve “Lassie” de dahil olmak üzere çok sayıda hit TV şovunda yer aldı. Diğerleri arasında “Bonanza” ve “Gunsmoke”.

1984’ten 1986’ya kadar yayılan “Airwolf”, kayıp kardeşi aramak için bir istihbarat teşkilatıyla yapılan anlaşmanın bir parçası olarak ileri savaş helikopteri ile görevlerine devam eden renegade pilotu Stringfellow Hawke’nin hikayesini anlattı.

CBS serisinin Vincent’ı büyük bir yıldız haline getirdiği ve o sırada en yüksek ücretli oyuncu olduğu, o sırada bölüm başına yaklaşık 200G kazandı. Yine de TMZ, “Airwolf” un büyük oranda Vincent’ın kokain suiistimalinde yalnızca birkaç mevsim sürdüğünü belirtti.

2012 yılında Vincent, sağ bacağının kesilmesini gerektiren bir enfeksiyondan muzdarip olduktan sonra ölümünü aldattı.

Karısı Patricia ve kızı Amber tarafından hayatta kaldı.

SAVAŞ RÜZGARLARI DİZİSİ OYUNCUSUYDU

Airwolf’un yanısıra bir dönem ülkemizde de yayınlanan The Winds of War (Savaş Rüzgarları) adlı yapımın da aralarında bulunduğu birçok TV dizisi için kamera karşısına geçen Jan Michael Vincent, uzun süre uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele etti. Bu süreçte kariyeri de bir düşüş grafiği çizdi.

İlginizi Çekebilir

Barış Boyun neci, nereli, yaşı?

Barış Boyun aslen nereli, kaç yaşında, hangi çetenin lideri ve Barış Boyun örgütünün uçları işlediği …

Sınırsız Hosting