Ana Sayfa / Kadınca / Oyuncu Tara Mcmillen nereli, yaşı, kim?

Oyuncu Tara Mcmillen nereli, yaşı, kim?

Tara Mcmillen aslen nereli, yaşı, kimdir ve kariyeri. Sihirli Annem Eda rolünü oynayan Tara Mcmillen  Türk mü, aslen nereli bilgileri.

Sihirli Annem Dizisinde Defne’nin yerini dolduracak olan Eda rolünü Tara Mcmillen oynayacak. tara micmillen aslen nereli, kökeni ne, eğitimi ne ve kariyeri bilgleri. Tara Mcmillen Sihirli Annem dizisinde Eda rolünde olacak. Tara Mcmillen hakkında çok fazla bilgi yer almasa da Defne Joy Foster’a benzerliği dikkat çekici. Sihirli Annem dizisi yeni kadrosu içinde önceki oyunculara benzeyen isimler seçmeye özen gösteriyorlar. Tara Mcmillen instagram hesabı https://www.instagram.com/tramcmlln/

TARA MCMİLLEN KİMDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 2019 yılında mezun olan Tara Mcmillen 2 yıldır tiyatro oyunculuğu yapıyor.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİ EDA’SI

Acun Ilıcalı‘nın yeni yılda yayına başlayacak Exxen adlı dijital platformunda yayınlanacak Sihirli Annem dizisi sete çıkıyor.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Nergis Kumbasar, Lale Başar ve Eylem Yıldız’ın başlıca rollerini paylaşacağı dizide Defne Joy Foster’ın hayat verdiği Eda karakterini kimin oynayacağı merak konusuydu. Rolün yeni sahibi Tara Mcmillen oldu.

Tara Mcmillen’ın Defne Joy Foster’a benzerliği ise herkesi şaşırtacak cinsten…

Eda Rolü Karakteri; Eda, Sihirli Annem dizisinde Betüş’ün kardeşi Dudu’nun küçük kızıdır. Uçarı, neşeli bir kızdır. Tarık’a aşık olup evlenene kadar sürekli kısa ilişkiler yaşamıştır. Tarık yani bir fani ile evlenince annesi onunla da uğraşıp boşatmaya çalışır. Eda kızı Toprak’ta doğunca Tarık ile mutlu bir evlilikleri olur.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting