Ana Sayfa / Kadınca / Oyuncu Ufuk Tevge nereli, yaşı, kim

Oyuncu Ufuk Tevge nereli, yaşı, kim

Ufuk Tevge aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve rol aldığı yapımlar hangisi sorusu. EDHO’ya katılan oyuncu Ufuk Tevge hangi rolü oynayacak kimdir bilgisi.

EDHO yeni sezon katılan oyunculardan biri de Ufuk tevge oldu. Ufuk Tevge aslen nereli, kaç yaşında, hangi okul mezunu ve kariyeri merak ediliyor.

UFUK TEVGE KİMDİR?
Ufuk Tevge, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sadri Alışık Kültür Merkezinde 2011 – 2012 yılları arasında oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. 2012 yılında eğitimine başladığı İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden 2016 yılında birincilikle mezun oldu.

Ufuk Tevge daha önce hiçbir dizi yada filmde oynamadı. İlk dizisi Atv kanalında ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olacak. Yakışıklı oyuncu tiyatro oyunculuğu kariyerinde; Anadolu Expresi adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak yer aldı. 2016 yılında Hades’in Arka Bahçesi, 2018 yılında Damdaki Kemancı, 2019 yılında ise Bir Banka Soygunu Komedisi adlı tiyatro oyunlarında sahne aldı.
1993 yılında doğan Ufuk Tevge, 26 yaşında, 1.80 m boyunda ve 72 kilo ağırlığındadır. Yetenekli oyuncu, İngilizce ve Yunanca dillerine hakimdir. Karadeniz, Ege ve İç Anadolu şivelerini konuşabilmektedir. Ata binme, futbol oynama, kılıç sanatı, yüzme, boks, tango, yoga, gitar, saz gibi hobileri bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting