Ana Sayfa / Kadınca / Özcan Deniz ve oğlu uyuyor

Özcan Deniz ve oğlu uyuyor

Magazin haberleri. Feyza Aktan boşandığı eşi Özcan Deniz ile oğlu Kuzey’in uyurken fotoğrafını paylaştı. boyşanan ancak birlikte yaşamaya devam eden Özcan Deniz ve Feyza Aktan oğulları için her türlü eleştiriye ve zorluğa göğüs geriyor.

Özcan Deniz ile oğlu Kuzey öğle uykusunda bu fotoğrafı Feyza Aktan paylaştı. Ünlüler dünyası ve magazin haberleri arasında boşanan Özcan Deniz ile Feyza Aktan çifti başı çekiyor. Feyza Aktan Instagram hesabından eski kocası ve oğlunun uyurken fotoğrafını kalp emojisiyle paylaştı ve büyük beğeni aldı.

ÖZCAN DENİZ FEYZA AKTAN HABERLERİ MANŞETLERDE

Ünlüler her hareketleriyle yaşamlarıyla haber oluyorlar. başarılı sanatçı Özcan Deniz de magazincilerin en sevdiği simalardan biri çünkü bolca hakkında haber üretilebiliyor. Özcan Deniz ve evlendikten 15 ay sonra boşandığı eşi Feyza Aktan aynı evde yaşamaya devam ediyor. Özcan Deniz ile boşandığı eşi Feyza Aktan çifti, ayrılıktan 10 gün sonra da yeniden bir araya gelmişti. Deniz ile Aktan önceki gün Bodrum, Tilkicik Koyu’ndaki Barbelo Beach’te görüntülendi.
Özcan Deniz, 15 ay evli kaldığı Feyza Aktan’dan 26 Haziran’da boşanmıştı. Kendinden 20 yaş küçük eşine 12 bin 500 TL nafaka, Zekeriyaköy’deki villayı ve bir otomobil vermişti.

Çift ayrılıktan 10 gün sonra da yeniden bir araya gelmişti. Özcan Deniz ile Feyza Aktan önceki gün Bodrum, Tilkicik Koyu’ndaki Barbelo Beach’te görüntülendi.

Deniz 1.5 yaşındaki oğlunu bir an olsun yalnız bırakmadı. Baba-oğulun görüntüleri objektiflere böyle yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting