Ana Sayfa / Sağlık / Ozempic iğnesi komaya soktu

Ozempic iğnesi komaya soktu

Ozempic iğnesi nedir, ne için kullanılır öve zararları. Zayıflatıcı  Ozempic iğnesi öldürüyor. Son dönemde hakkında tartışmaların devam etmesine rağmen zayıflamak isteyenlerin tercih ettiği Ozempic iğnesinin bilinçsizce kullanılmasının nasıl bir etki yarattığı gözler önüne serildi.

Sağlık için zararlı iğnelerden biri de zempic iğnesi oldu, komaya sokuyor öldürüyor. Zayıflatıcı Ozempic iğnesi tehlikesi büyüyor. İngiltere’de yaşayan ve zayıflamak istediği için son yılların en tartışmalı “kilo verdiren” uygulaması Ozempic iğnesini yaptıran Michelle Sword isimli iki çocuk annesi ülke gündemine bomba gibi düştü…

KİLO VERDİREN İĞNE KOMAYA SOKTU

45 yaşındaki kadın bilinçsiz bir şekilde bu iğneleri yapmanın insan sağlığına nasıl etkileri olduğunu gözler önüne serdi. İngiliz Daily Mail gazetesi, bilinçsiz kadının yaptığı hatayı haberleştirdi. Ozempic iğnesi olduktan kısa bir süre sonra fenalaşan ve hastaneye kaldırılan genç kadın komaya girerken ölümden döndü. Hastanede kendine geldikten sonra doktorların, “Bir yeme bozukluğunuz var mı? Yoksa intihar etmeye mi çalışıyordunuz” diye sorduğunu söyleyen Sword, “Hastaneye kaldırılmadan birkaç saat önce internetten satın aldığım Ozempic iğnesini yapmıştım” dedi.

İğne yaptıktan sonra fenalaşan ve 13 yaşındaki kızının durumu fark ederek ambulans çağırması sonrasında hastaneye kaldırılan Sword, “Aptallık yaptım. Bu iğneyi hiç yaptırmamalıydım” dedi.

İlginizi Çekebilir

Zehra Güneş’in kahvaltısı

Milli kadın voleybolcular nasıl besleniyor, Filenin sultanları sabah kahvaltısında ne yiyor ne içiyor bilgisi. Mili …

Sınırsız Hosting