Ana Sayfa / Kadınca / Özge Ulusoy’dan Berat Albayrak açıklaması

Özge Ulusoy’dan Berat Albayrak açıklaması

Ünlü ve güzel manken Özge Ulusoy ünlü olmanın bazen dezavantajlarını da yaşıyor. Olur olmadık yorum ve haberlere maruz kalan güzel manken şimdi de sosyal medyadan açıklama yaptı ve takipçisine ayar verdi.  Manken Özge Ulusoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la ilişki yaşadığı iddialarına ilk kez cevap verdi. Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden bir takipçisinin sözlerine tepki gösterdi.

Özge Ulusoy, Berat Albayrak söylentisi için açıklama yaptı. Güzel manken, çirkin iftira için bir yorumcusuna ayar verdi. Manken Özge Ulusoy ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak arasında ilişki olduğu iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Instagram’daki kişisel hesabından bir takipçisinin yorumuna cevap veren Özge Ulusoy, takipçisinin Bakan Berat Albayrak ile kendisi hakkında yazdığı ifadelere tepki gösterdi.

ÖZGE ULUSOY DURUŞUNU BOZMADI

free.dom233 isimli bir Instagram kullanıcısı Özge Ulusoy’un paylaştığı fotoğrafa, “Berat’tan sonra bi güzelleşmiş gibisin” yazdı. Takipçisinin yorumuna cevap veren Özge Ulusoy da “Bu saçmalığa inanmak düşük zeka seviyesi zannımca eğitim şart, benden söylemesi!!!” cevabını verdi. Ardından aynı kullanıcı “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir şey var, hatırladınız mı?” deyince Ulusoy tekrar cevap vererek, “Çıkar hem de hiiiç olmadan. Siz de yaşayın da görün inşallah ne diyeyim temennim bu sizin için, şimdi usulca hesabımı terk edin malum yüksek takipçili birinden spam yemek istemezsiniz!!!” diye yanıtladı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting