Ana Sayfa / Kadınca / Özge Yağız aslen nereli, yaşı ve kim

Özge Yağız aslen nereli, yaşı ve kim

Özge Yağız aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdiri. Genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce Adını Sen Koy dizisiyle duyurmuştu. Peki, Özge Yağız nereli, kaç yaşında? Özge Yağız boyu, kilou kaç?

Oyuncu Özge Yagğız’ın memleketi. yaşı ve mesleği. Özge Yağız’ın özelliği ne?Özge Yağız hayatı, biyografisi araştırılıyor. Başarılı yıldız, 1997 yılında İstanbul’da doğdu ve Kanal 7 kanalında Yemin dizisindeki Reyhan karakteri ile ekrana geliyor. Özge Yağız sevgilisi merak ediliyor. Özge Yağız hakkında detaylı bilgi haberimizde.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?
güzel oyuncu, 10 Nisan 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisinden mezu oldu ve ardından No10Studios da oyunculuk eğitimi aldı.
İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılındaki Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırıyor. Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.
DİZİLERİ – FİLMLERİ
2019 – Yemin (Reyhan) (TV Dizisi)

2017 – Adını Sen Koy (Zeliha) (TV Dizisi)

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting