Ana Sayfa / Genel / Özgür Özel Soylu dosyası sırrı

Özgür Özel Soylu dosyası sırrı

Özgür Özel Süleyman Soylu ile ilgili ne açıklayacak, Özgür Özel elindeki dosyanın sırrı ne içinde ne var. İçişleri Bakanı süleyman Soylu, Özgür Özel açıklamasından sonra istifa mı edecek, Türkiye’yi sarsacak Soylu dosyasının içeriği ne.

Özgür Özel, Süleyman Soylu ile ilgili ne açıklayacak? Özgür Özel elindeki dosyaları kime teslim etti, Özgür Özel’in başına bir şey mi gelecek? CHP’li Özgür Özel, yarın İçişleri Bakanı Soylu hakkında Meclis’te bir dosya açıklayacağını söyledi. “Açıklamayacak olursam üç arkadaşıma dosyayı teslim ettim” diyen Özel, “Süleyman Soylu’nun cevap vermesi gereken, cevabından kaçamayacağı, kimyasının bozulacağı bir açıklama olacak” sözleriyle kamuoyunda merak uyandırdı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de düzenlediği bir basın toplantısında, yarın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağını duyurdu. Özel, “Başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak” dedi.

‘CEVABINDAN KAÇAMAYACAĞI, KİMYASININ BOZULACAĞI BİR AÇIKLAMA OLACAK’

Kamuoyunda merak uyandıran Özel, açıklamasında “Yarın burada bir büyük dosya açıklayacağım. Süleyman Soylu’nun cevap vermesi gereken, cevabından kaçamayacağı, kimyasının bozulacağı bir açıklama olacak. Özgür Özel yarın o dosyayı açıklayamayacak durumda olursa, açıklayacak üç arkadaşına teslim etti. Bu korku iklimine teslim olmayız, başımıza gelebilecek en kötü ihtimal için üç tedbirimiz var.” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting