Ana Sayfa / Gündem / Özışık kardeşler Sedat Peker’in aracısı çıktı

Özışık kardeşler Sedat Peker’in aracısı çıktı

Hadi ve Süleyman Özışık isimli iki kardeşin Sadet Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptığı ortaya çıktı. Hardi Özışık’ın sahibi olduğu internet siteleri ise 3 maymunu oynuyor şuanda. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisi ile Bakan Süleyman Soylu arasında bağlantı kurduğu iddialarını yalanlayan gazeteci Hadi Özışık ile görüşmesinin görüntülerini paylaştı. Hadi Özışık ‘aracı’nın kardeşi Süleyman Özışık olduğunu söylüyor

Sedat Peker, Hadi ve süleyman Özışık kardeşleri adeta bitirdi. Sanal ortamda kurdukları internet siteleri ile ortalığı kasıp kavuran Özışık kardeşlerin Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabulucuk yaptıkları bir video ile ortaya çıktı. İşte Halk TV’deki o haber.

Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan Fatih Ertürk’ün sunduğu Günün Raporu programında, “Süleyman Soylu’ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede ‘Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi’ dedi mi? Sonrasın da Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu’ya izletti mi? Sonra dönüp Peker’e, ‘Aman bu videoyu yayınlama’ dedi mi demedi mi?” diye sormuştu.

Sedat Peker önce Özgür Özel’in sözlerini Halk TV’den haber yapan T24’ün tweetini paylaştı. Ardından Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık’ın “Görüşen şerefsizdir” açıklaması üzerine Twitter hesabından, kendisi ile Özışık’ın yaptığı görüşmenin görüntülerini paylaştı.

Peş peşe iki video yayınlayan Peker, paylaşımına “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. ‘Söyleyen şerefsizdir’ demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notunu düştü.

Videoda Hadi Özışık’ın Peker’e tavsiyelerde bulunması ve gelişmeleri aktarması, Soylu’nun ve Mehmet Ağar’ın tavrı ile ilgili değerlendirme yapması dikkat çekiyor (aşağıda birinci video).

Hadi Özışık ayrıca Sedat Peker’den kendisinin adını Youtube’da paylaşmak üzere çektiği videodan çıkarmasını istiyor (aşağıda ikinci video).  Bu diyalog, Hadi Özışık’a videonun Youtube’da paylaşılmadan gönderildiği iddialarını doğrular nitelikte. aynı görüntüde  Hadi Özışık “Giden Süleyman Özışık”  diyerek kardeşi gazeteci Süleyman Özışık’ın Soylu ile Peker arasında aracılık ettiğini de doğruluyor.

Sedat Peker’in son yayınladığı video ise büyük dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting