Ana Sayfa / Genel / Özkan Uğur ne zaman toprağa verilecek?

Özkan Uğur ne zaman toprağa verilecek?

Özkan Uğur ne zaman toprağa verilecek, Özkan Uğur’un ölmesine ünlülerin tepkileri neler, cenazesi ne zaman olacak sorularının cevapları.

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Yaklaşık bir aydır gördüğü tedaviye cevap vermeyen sanatçı, 69 yaşında hayata veda etti. Uğur’un eşi ve oğlu, ilk açıklamasında “Umutla güzel haberleri bekliyorduk ama…” ifadesini kullandı.

Özkan Uğur hayatını kaybetti (Özkan Uğur kimdir?)
Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdüren sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) grubunun üyesi olan Uğur, 69 yaşındaydı.

Uğur’a 2013 yılında lenf kanseri teşhisi konulmuştu. Üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan Uğur, yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti.

Sanatçının hayatını kaybettiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Koca, “Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçının sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilediği mesajında, “Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uğur’un vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Sanat camiamızın mümtaz isimlerinden olan, müzik ve sinema alanlarında milli kültürümüze sunduğu değerli katkılarıyla her zaman sevgi ve saygıyla andığımız Sayın Özkan Uğur’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur için yayınladığı taziye mesajında, “Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum.” dedi.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ise “Çok değerli sanatçımız Özkan Uğur’u kaybettik. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Sanatıyla ve bıraktığı güzel izlerle her zaman hatırlayacağız.” mesajını paylaştı.

AİLESİ: UMUTLA GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORDUK AMA…

Sanatçı Özkan Uğur’un ailesi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlk defa 13 yıl önce lenfoma tanısı konulan ve tedavisi başarılı bir şekilde yapılan Özkan’ımızın maalesef lenfoma hastalığı tekrarladığı için bir süredir hastanede tedavi edilmekteydi. Yaklaşık 1.5 aydır yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavi edilen Özkan’ımızın uygulanan tedaviler sonucu lenfoma hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama takiplerinde akciğerinde oluşan farklı problemler nedeniyle maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun.”

İlginizi Çekebilir

Yaş Çay 2024 alım fiyatı

2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. yaş çay kilogram fiyatı 2024 açıklandı. Tarım ve …

Sınırsız Hosting