Ana Sayfa / Kadınca / Pakize Suda öldü mü?

Pakize Suda öldü mü?

Pakize Suda kaç yaşında, nereli, nerede yaşıyor ve kimdiri. Pakize Suda öldü haberleri yalanlandı. Pakize Suda ne hastası son durumu ne bilgileri.

Pakize Suda aslen nereli, kaç doğumlu, neci ve kim bilgileri. Pakize Suda ölüm haberleri doğru mu kim ne dedi? Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir bakımevinde tedavi gören ve Demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda’nın hayatını kaybettiği iddia edildi.

Uzun zamandır demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda’nın vefat ettiği iddia edildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, sosyal medya hesabından çıkan ölüm haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Akay, “Pakize Suda’nın vefat ettiğine yönelik haber ve sosyal medyada da paylaşımlar var. Ancak bu haber doğru değil, Pakize Suda yaşıyor. Üç gün önce zaten sağlık durumu ile ilgili bir yazı yazmıştım.” ifadelerini kullandı.

Akay’ın üç gün önce Pakize Suda ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor. Onu oyun oynarken izleyenler “ne oldum dememeli ne olacağım demeli” atasözünü söyleyerek gözyaşı döküyor. Allah yardımcısı olsun, şifalar versin inşallah.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting