Ana Sayfa / Genel / Pantene kime ait, sahibi

Pantene kime ait, sahibi

Pantene kime ait. sahibi, Pantene hangi ülkenin hangi firmanın ürünü. Pantene ne zaman üretildi ve hangi ülkelerde Pantene satılıyor. Pantene Türkiye’ye zan zaman geldi sorusu. Pantene Kime Aittir? Pantene kadınlara özel saç bakım krem markası ve şampuandır. Peki bu kişisel bakım markasını ne kadar yakından tanıyoruz? Procter & Gamble şirketine ait bir kişisel bakım ürünü olarak piyasa sürülmüştür. Bu şirket Hoffmann-La Roche aracılığıyla hazırlanmıştır ve Procter & Gamble tarafından satın alınmıştır.

Pantene kime ait. sahibi. Pantene hangi ülkenin markası ve hangi firmanın ürünü bilgileri. İlk Pantene ne zaman nerede üretildi?

Pantene Nerenin Malı?

Pantene Nerenin Malı? Pantene, kökeni İsviçre olan bir saç bakım kremi markası ve şampuan türüdür. Satış alanı şampuan kategorisine dayanmaktadır. İsviçreli ilaç şirketi olan Hoffmann-La Roche saçları korumak amacıyla oluşturulacak yeni marka düşünmeye çalıştılar. Bu sayede 1947 senesinde Avrupa’nın merkezi İsviçre’de sonradan popülerliği ile tüm dünyayı kapsayacak olan yeni bir marka oluştu. Markanın adı içinde içerdiği panthenol ismine uygun olacak şekilde Pantene adını aldı.

Pantene Ne Zaman Kuruldu?
Pantene Ne Zaman Kuruldu? Pantene, 1947 senesinde kurulmuş ve satışa sunulmutur. II. Dünya Savaşı esnasında hasar almış askerleri tedavi eden doktorlar askerlerin tedavisinin daha etkili bir yöntemi üzerinde çalışıyorlardı. Yapılmış olan araştırmalar 1940’lı senelerin başında büyük bir buluş ile sonuçlanarak insan vücuduna ait yanma parçaları için büyük bir etki gücüne sahip olan pantenol, provitamin B5 keşfedilmiştir.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting