Ana Sayfa / Manşet / Papa’dan kadına şiddet!..

Papa’dan kadına şiddet!..

Papa’nın bir kadının eline vurması kameralara takıldı ve 2020’nin ilk esprisi de patladı: Papa’dan kadına şiddet.. Katolik Hıristiyanların ruhani lideri Papa Francis, dün gece Vatikan’da katıldığı bir etkinlikte zor anlar yaşadı. Papa Francis uzaklaşmaya çalışırken bir turist Papa’yı kolundan çekti. Kadın elini bırakmayınca Papa turistin eline vurdu ve olay yerinden uzaklaştı.Vatikan’ın turistik noktalarından Aziz Peter Meydanı’nda dün gece bir tören düzenlendi. 83 yaşındaki Papa Francis’in de katıldığı etkinlikte Arjantinli din adamı ziyaretçilerle bir araya geldi. Korumaların ve dev çitlerin olduğu alanda Papa bazı ziyaretçilerle sohbet etti.

Papa da kızar hem de bir kadına. Papa’nın elini bırakmayan bir kadına sert hareketi dikkat çekti. Papa, papazı bu du esprileri de hemen gündeme geldi. Bazı ziyaretçilerle sohbet ettikten sonra Papa Francis uzaklaşmaya çalışırken bir turist Papa’yı adeta kolundan çekti. Ne olduğunu anlamayan 83 yaşındaki Papa önce kadını uyardı.

ELİNE VURUP UZAKLAŞTI

Kadın elini bırakmayınca Papa turistin eline vurdu ve olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada Papa’nın korumaları devreye girerek kadını engelledi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting