Ana Sayfa / Gündem / Paris patlama nedeni

Paris patlama nedeni

DÜNYA HABER. Paris’te korkutan büyük patlama ve nedeni ne soruları. Fransa’da terör korkusu yine hortladı Başkent Paris’te çok büyük bir patlama yaşandı. Bugün Fransa’nın başkenti Paris’te şiddetli bir patlama sesi panik yarattı… Bütün şehirden duyulan patlama sesi ile ilgili Paris polisinin açıklaması ise şaşkınlık yarattı.

Paris’te süpersonik ses patlama zannedildi.Fransızlar büyük bir terör korkusu yaşadı. Parsi’Te terör saldırısı mı oldu patlamanın nedeni ne diye çok sayıda soru soruldu. Fransa’nın başkenti Paris bugün korku dolu anlar yaşadı… Öğle saatlerinde şiddeti bir patlama sesi ile irkilen Parisliler hemen sosyal medyada yaşadıklarını paylaştı.

Patlama sesine rağmen şehir genelinde herhangi bir yangın ya da patlama olmaması bölgede yaşayanları şaşırtırken, Fransa polisinin açıklaması duruma netlik kazandırdı.

Birçok binanın sallandığı ve çok sayıda insanın duyduğu patlama ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Paris polisi, “Bir patlama yaşanmamıştı… Paris semalarında uçan bir savaş jetinin ses hızını aşması sebebiyle oluşan patlama duyulmuştur” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Avrupa Oyunları 2027 İstanbul’da

Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Oyunları’nın ev sahipliğini yapacak. İstanbul, 2027 Avrupa Oyunlarının şehri oldu. 2027 …

Sınırsız Hosting