Ana Sayfa / Gündem / Paris Türk Konsolosluğu’na saldırı

Paris Türk Konsolosluğu’na saldırı

Fransa’da Türk konsolosluğuna bombalı saldırı. Paris’te Türk konsolosluğu hedef alındı. Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türkiye Başkonsolosluğu’na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar meydana geldi.

Paris’te Türkiye başkosolosluğuna terör saldırısı. Fransa’da terör bu kez Türkiye’yi hedef aldı. Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türkiye Başkonsolosluğu’na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar meydana geldi.Fransa’nın başkenti Paris’teki Boulogne-Billancourt’a bulunan Türkiye Başkonsolosluğu’na dün gece yerel saatle 02.00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendiği bildirildi. Saldırıda başkonsolosluk binasının duvarında ve camlarında hasar meydana gelirken, olayda yaralanan olmadığı ifade edildi.
Paris polisi saldırıda kullanılan patlayıcının türünü tespit etmek ve failleri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatarak, bölgeyi güvenlik çemberi altına aldı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadığı aktarıldı.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting