Ana Sayfa / Yaşam / Partizan Beşiktaş canlı maç saati

Partizan Beşiktaş canlı maç saati

Canlı Partizan Beşiktaş maçının kanalı saati ve tarihi. “Beşiktaş Partizan UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman?” sorusunun yanıtı BJK taraftarları tarafından merakla araştırılıyor. Avrupa Ligi Play Off turunda Beşiktaş Partizan ile eşleşti. Peki; Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Partizan Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda ve saati. Canlı partizan Beşiktaş maçını verecek kanal ve internette canlı mac veren siteler ve linkler. 23 Ağustos beşiktaş’ın Partizan maçı deplasmanda. Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz’i eleyen Beşiktaş, Sırbistan’ın köklü ekiplerinden Partizan ile eşleşti. Takımının karşılaşmasını kaçırmak istemeyen BJK taraftarlar, Beşiktaş Partizan maçı ne zaman? Partizan BJK maçı hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. İşte, Beşiktaş Partizan maçı ile ilgili merak edilenler…

BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI NE ZAMAN?

Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki rakibi Nordsjaelland’ı eleyen Sırbistan temsilcisi Partizan oldu.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda ilk maçlar 23 Ağustos’ta rövanş maçları ise 30 Ağustos’ta oynanacak. Siyah-beyazlıların Partizan ile ilk maçı deplasmanda oynayacak.
PARTİZAN BEŞİKTAŞ’A 2. KEZ RAKİP

Partizan ile Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde ikinci kez eşleşti. İki ekip daha önce, 2014-2015 sezonu UEFA Avrupa Ligi gruplarında rakip olurken, Sırbistan’daki maçı 4-0 kazanan Beşiktaş, İstanbul’da da rakibine 2-1’lik üstünlük kurmuştu. Partizan, Beşiktaş’ın dışında daha önce Fenerbahçe’yle de karşılaştı. 2008-2009 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Partizan’ı İstanbul’da 2-1 yenerek elemişti.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Sınırsız Hosting