Ana Sayfa / Kime Ait / Pasifik Donanım ve Yazılım kime ait, sahibi

Pasifik Donanım ve Yazılım kime ait, sahibi

Pasifik Donanım ve Yazılım şirketi kime ati, ortakları kim, halka arz fiyatız ne alınır mı sorusu. Borsa’da halka arz olacak Pasifik Donanım ve Yazılım şirketi hakkında tüm bilgiler. 

Pasifik Donanım ve Yazılım şirketi sahibi, ortakları ve ne zaman kuruldu. Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. halka arz olmak için aylar önce SPK’ya başvurusunu yapmıştı. SPK’nın bugün açıkladığı bülteni ile birlikte halka arz başvurusuna onay verildi. Pasifik Donanım Ve Yazılım şirketinin halka arz detaylarını yazımızın devamında sizlerle paylaştık.

SPK’nın bu gece açıkladığı son dakika bülteninde yer alan habere göre yazılım şirketinin halka arz başvurusuna onay verildiği yatırımcılara duyuruldu. Taslak izahname ve halka arz detayları yazımızın devamında.

Pasifik Donanım ve Yazılım Halka Arz Detayları Neler ?
Pasifik Donanım Ve Yazılım şirketine dair halka arz detayları taslak izahname’ye göre yer alan bilgiler ekte yer almaktadır. Şirketin yarın gün içerisinde KAP açıklaması ile yatırımcısına bilgi sunması beklenmektedir.

Halka Arz Şekli
Sermaye Artırımı : 14.000.000 Lot
Ortak Satışı : 4.333.334 Lot (Fatih Erdoğan)
Ortak Satışı : 4.333.333 Lot (Abdulkerim Fırat)
Ortak Satışı : 4.333.333 Lot (Mehmet Erdoğan)
Halka Arz Gelirinin Kullanım Alanları
%45 Yatırım harcamaları.
%35 Ar-Ge yeni ürün yatırımları.
%20 İşletme sermayesi.
Satmama Taahhüdü
6 Ay, İhraççı.
180 Gün, Ortaklar.
Halka Açıklık Oranı
%20,15.
Satış Fiyatı
35 Lira

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting