Ana Sayfa / Spor / Patrick van Aanholt Aslan oldu

Patrick van Aanholt Aslan oldu

Galatasaray Patrick van Aanholt ile anlaştı ünlü futbolcu aslan oldu. Galatasaray, Patrick Van Aanholt ile anlaştı.  Maaş: Yıllık 1.7 milyon euro  Sözleşme: 3 yıllık. Galatasaray’da transfer bombaları devam ediyor. Orta sahaya Alexandru Cicaldau, sağ bek için Sacha Boey ile anlaşan Galatasaray sol bek için de bir ara görüşmelerin tıkandığı Patrick van Aanholt ile anlaşma sağladı.

Patrick van Aanholt nereli, nasıl bir futbolcu ve Galatasaray’da başarılı olur mu soruları. Galatasaray ‘da transfer hız kazandı. Orta saha için Rumen Alexandru Cicaldau, sağ bek için genç Fransız Sacha Boey ile anlaşan Galatasaray, sol bek bölgesi için de bir ara görüşmelerin tıkandığı Patrick van Aanholt ile anlaşma sağlandı.
Galatasaray şartları kabul etti

Fabrizio Romano‘nun paylaştığı bilgiye göre, Galatasaray ile Patrick van Aanholt arasında bir hafta önce görüşmeler çökmüştü. Fakat yeniden görüşmeler başladı ve Galatasaray ile serbest oyuncu konumundaki Patrick van Aanholt anlaşma sağladı.

2024’e kadar anlaşma

Hollandalı oyuncunun önümüzdeki hafta sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor, ardından evraklar onaylandıktan sonra Galatasaray ile 2024’e kadar sözleşme imzalayacak.

İlginizi Çekebilir

Santos BK’den istifa etmiyor

Beşiktaş’ta Santos krizi. Sözleşmem bitmeden gitmem diyen Santos, Beşiktaşlıları çıldırttı. Beşiktaş’ın ne başarısız teknik adamı  …

Sınırsız Hosting