Ana Sayfa / Kadınca / Paul Mescal, Gladyatör oldu

Paul Mescal, Gladyatör oldu

Ünlü aktör Paul Mescal, Gladyatör filminde başrol oynayacak. Gladyatör filminin devam flmindeki oyuncu kadrosu belli oldu. Tüm dünyada merakla beklenen ‘Gladyatör 2’ filminde başrol belli oldu. ‘Normal People’ dizisiyle çıkış yakalayan aktör, Paul Mescal, filmin devam projesinin başrol oyuncusu oldu.

Gladyatör 2 ne zaman çıkacak kimler oynuyor filmin konusu ne merak ediliyordu. Tüm dünyada gişe rekorlarını alt üst eden ve beş dalda Oscar kazanan Gladyatör’ün devam filminin 23 yıl sonra yeniden çekileceğinin duyurulması sinema severlerde büyük bir heyecan uyandırırken filme dair detaylar da belli olmaya başladı.

Kayıp Rıhtım’ın Deadline’dan aktardığı habere göre, oyuncu arayışlarının başladığı geçen günlerde gündeme gelen Gladyatör 2 filminde, başrol tercihi belli oldu. 26 yaşındaki İrlandalı aktör Paul Mescal, devam macerasının başrolü oldu. Mescal, yapımda ilk filmde Connie Nielsen tarafından canlandırılan Lucilla’nın oğlu Lucius’a hayat verecek.

qgtajamwzfjhpv9wu16xzlgxsm6uvhjy.jpg

Hayranlar, 2000 yılında vizyona giren ve başrolünde Russel Crowe‘un yer aldığı Gladiator için bir devam filmini uzun süredir bekliyor. Ridley Scott da daha önce yaptığı açıklamalarda, Kolezyum’a bir kere daha adım atmaya istekli olduğunu sayısız kez dile getirmişti. 2020’de senaryo aşamasında olan Gladiator 2 filmi, Paul Mescal ile birlikte oyuncu seçimine başlamış durumda.

Russell Crowe‘a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını getiren filmin devam hikâyesinde başrole kimin getirileceği bir süredir konuşuluyordu. Lucius rolü için Mescal’ın yarıştığı diğer isimler arasında Richard Madden, Timothée Chalamet, Miles Teller ve Austin Butler yer alıyordu.

aftersun.jpg

Kariyeri son yıllara çıkışa geçen Paul Mescal, 2022 Cannes Film Festivali’nde gösterime giren Aftersun filminde başrol oynadı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting