Ana Sayfa / Manşet / Pedro Fener’i ipten aldı

Pedro Fener’i ipten aldı

Fenerbahçe’de Pedro takımını iptenaldı. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2- 1 galip ayrıldı. Şampiyonluk yarışına son dakikalarda Joao Pedro’nun attığı iki gol ile tutunan Fenerbahçe, Galatasaray ile olan 6 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Joao Pedro Başakşehir maçında 2 gol atarak takımına 3 puan kazandırdı. Başakşehir-Fenerbahçe maçında büyük olay. Fenerbahçe, Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Medipol Başakşehir’de gol 30. dakikada Daniel Aleksic’ten geldi. Ayrıca Başakşehir forma giyen Touba 70. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe’nin golleri ise 89 ve 90+3. dakikalarda Joao Pedro’dan geldi.

Ligde puanını 63’e çıkaran sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’la olan 6 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

17. dakikada Arda Güler’in ceza sahası içinde sağdan penaltı noktası civarına ortasına yatarak şık bir vuruş yapan Valencia, meşin yuvarlağı farklı şekilde auta attı.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting