Ana Sayfa / Manşet / Pele yine hastaneye kaldırıldı

Pele yine hastaneye kaldırıldı

Pele ölüm döşeğinde mi? 2022 Dünya Kupası devam ederken Pele’nin hastaneye kaldırıldığı haberi Katar’a tez ulaştı.

Pele’den üzücü haber. Brezilyalı futbol efsanesi Pele hastaneye kaldırıldı.

Brezilya’nın efsane futbolcusu Pele, hastaneye kaldırıldı. Pele’nin kızı, haberi doğrularken acil bir durum söz konusu olmadığını belirtti. ESPN Brezilya’nın haberine göre ise Pele, genel sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Efsane ismin kanser tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kariyerinde Santos ve New York Cosmos formalarını giyen Pele, 3 Dünya Kupası, 6 Brezilya Serie A ve 2 Libertadores şampiyonluğu yaşamıştı.

PELE NE KANSERİ DURUMU

Pele kimdir?

Pelé, 23 Ekim 1940’ta Três Corações, Brezilya’da doğdu. Gerçek ismi Edson Arantes do Nascimento.Aile tarafından Pepe takma adıyla çağrılırdı ama kuzenleri ve küçük arkadaşları tarafından yaramaz anlamına gelen ‘Peli lakabı takıldı, bu lakap zamanla Pelé oldu.

Pele hangi takımda oynadı?

Kariyerine Brezilya Ligi’nin takımlarından Santos’ta başlayıp ve yine ünlü bir kulüp olan Cosmos’ta bıraktı. Futbol tarihinde en çok gol kralı olan futbolcu unvanına sahip. Cosmos forması ile bir sezon boyunca ligde 52, kupada 12 gol kaydetti.”en fazla gol atan gol kralı” olarak tarihteki yerini almıştır.

Kolon kanseri nedir?

Kolon yani kalın bağırsak kanseri en sık görülen üçüncü kanserdir ve hem erkek hem de kadınlar arasında kansere bağlı ölüm nedenleri arasında üçüncü sırada gelmektedir. Ancak erken evrelerinde tanı konulup tedaviye başlandığında tedavisi en olanaklı kanserler arasındadır.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting