Ana Sayfa / Kadınca / Pelin Karahan örnek anne oldu

Pelin Karahan örnek anne oldu

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, pandemi günlerindeki dikkati ve çocuklarının sağlığı için yaptığı hareketlerle bir kez daha helal olsun dedirtti. Ünlü ve güzel oyuncu, hem kendisi hemde eşi ve çocuklarının sağlığı için önlemlerini eksiksiz aldı. Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve çocukları Ali Demir ve Eyüp Can’la birlikte İstinyePark AVM’de objektiflere takıldı.

Pelin Karahan, eşi ve çocuklarıyla hızlı alışveriş turuna çıktı. Pandemi kurallarına harfiyyen uyan güzel oyuncu Pelin Karahan, herkese örnek olmaya devam ediyor. Kısa sürede alışveriş turlarını tamamlayan Pelin Karahan ve ailesi, Markalar Sokağı’nda araçlarını bekledikleri esnada görüntülendi.

HER ŞEY YOLUNDA, EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK

Muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmeyen oyuncu, “Her şey yolunda, en önemlisi sağlığımız yerinde. Çocuklar için birkaç alacağımız vardı onları aldık, şimdi çıkıyoruz” açıklamasını yaptı. Karahan’ın eşi Bedri Güntay ise “Kendinize dikkat edin arkadaşlar, kolay gelsin” demekle yetindi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting