Ana Sayfa / Genel / Pendik sular altında 12 Haziran

Pendik sular altında 12 Haziran

İstanbul hava durum 12 Haziran. İstanbul sağanak yağış etkili olan yerler. İstanbul son hava tahmini ve aşırı sağanak yağışlar. İstanbul Anadolu Yakası aşırı yağışlar. Pendik, Tuzla Kartal etkili yağış.

Son dakika İstanbul hava tahmini 12 Haziran Çarşamba. İstanbul’da yağmurun etkili olduğu bölgeler ve dolu yağışı. Pendik’te yollar ve caddeler sular altında kaldı. İstanbul Pendik’te sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, bazı araçlar mahsur kaldı. Yağış nedeniyle bir anaokulu ve ortaokulda öğrenciler mahsur kaldı.
İstanbul’da Pendik, Kartal ve Tuzla’da kuvvetli yağış etkili oluyor. Pendik’te yollar göle dönerken araçlar mahsur kaldı, D-100’de trafik durdu. İtfaiye yollardaki su birikintisini müdahale ediyor. Yeni Mahalle’de de bir anaokulunun bahçesini su bastı. Okulda mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.
Pendik Yeni Mahalle’de bir anaokulunun bahçesini su bastı. Okulda mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İstanbul Pendik ve Tuzla ilçeleri ile Yalova’da önümüzdeki 2 saat boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yıldırım düşmesi ile sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunmalı” denilmişti.

 

İlginizi Çekebilir

İntegral müfredattan çıktı

MEB, lise 12. sınıflarda integral konusunu müfredattan çıkardı. integral artık liselerde okutulmayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, …

Sınırsız Hosting