Ana Sayfa / Kadınca / Pendik’te Niyazi Koyuncu konseri engellendi mi?

Pendik’te Niyazi Koyuncu konseri engellendi mi?

Niyazi Koyuncu, Pendik’teki konserinin belediye tarafından engellendiğini öne sürdü.

Pendik’te Niyazi Koyuncu konseri iptal edildi iddiası. Usta sanatçı Kazım Koyuncu’nun kardeşi sanatçı Niyazi Koyuncu, AK Partili Pendik Belediyesi’nin 24 Mayıs’ta vereceği konserini ‘engellediğini’ duyurdu. Koyuncu, “Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz. Sevgiler” dedi.

Koyuncu, iptal gerekçesi olarak belediyenin “değer yargılarını ve görüşlerini” paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini’ sunduğunu belirtti.

AK Partili belediyeler tarafından sanatçıların konserlerinin yasaklanmasına bu kez Niyazi Koyuncu da eklendi. Metin-Kemal Kahraman, Aynur Doğan’ın ardından İstanbul’un Pendik ilçesinde konser vermeye hazırlanan Niyazi Koyuncu, konserinin belediye tarafından iptal edildiği duyuruldu.

Koyuncu iptal edilen konserine ilişkin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Pendik Halk Eğitim Merkezi’nin 25.05.2022 tarihinde Sahil Meydanı’nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almam Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellenmiştir. Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının “değer yargılarını ve görüşlerini” paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz. “

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting