Ana Sayfa / Yaşam / Pervil Çınar öldürüldü (Çınar Turizm kime ait)

Pervil Çınar öldürüldü (Çınar Turizm kime ait)

Pervil Çınar aslen nereli, kim ve neci bilgileri. Çınar turizm kime ait sahibi kim bilgileri. Pervil Çınar öldürüldü Ankara’da. Ankara’da 1992 yılından itibaren turizm işletmeciliği yapan ve Çınar Turizm’in sahiplerinden Pervil Çınar, kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından dün sabah saatlerinde çalışma ofisinde silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Çınar, bugün Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çınar Turizm sahiplerinden Pervil Çınar öldürüldü Ankara’da. Çankaya’da, Gaziosmanpaşa Çiçekdağ Sokak 9/1 adresinde bulunan çalışma ofisine, dün saat 10.00 sıralarında gelen saldırganın, iddiaya göre, sekreterlere Pervil Çınar ile görüşmek istediğini bildirdi. Sekreterler tarafından Çınar’ın ofisine alınan saldırgan, 10 dakika sonra yüksek sesle tartışmaya başladı. Bu sırada, içeriden 3 silah sesi duyuldu. Saldırganın daha sonra silahıyla birlikte ofisten koşar adımlarla uzaklaştığı, Çınar’ın ise çalışma ofisinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kimliği belirlenemeyen saldırgan, polis tarafından aranırken, ofisinde öldürülen Pervil Çınar ise bugün Karşıyaka Mezarlığı’nda öğle namazından sonra toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting