Ana Sayfa / Sağlık / Pharmaton kime ait, firması ürünleri

Pharmaton kime ait, firması ürünleri

Pharmaton nerede üretiliyor, Pharmaton hangi ülkenin vitamini, kim tarafından üretiliyor. vitaminler ve etkileri. Pharmaton fiyatları ve Pharmaton iyi bir vitamin mi yan etkileri var mı kimler Pharmaton kullanmamalı soruları. 

Pharmaton kime ait, ülkesi, Pharmaton içeriği ne zararlı mı, yan etkileri var mı bilgileri. Türkiye’de satılan vitaminler ve gıda takviyesi ürünler listesi neler bilgisi. Pharmaton ürünleri, Türkiye’nin 3. büyük ilaç firması olan Sanofi tarafından üretilmektedir. Beslenmeden alerjiye kadar birçok kategoride tüketici odaklı, yenilikçi, ilaç ve gıda takviyeleri sunmaktadır. Sanofi, birinci sınıf farmasötik kalite standartlarıyla kişisel sağlık çözümleri ile öne çıkar. Başta Pharmaton vitamin ve mineral ürünleri olmak üzere her yıl ürün portföyünü genişletmektedir.

PHARMATON’U KİMLER KULLANMAMALI YAN ETKİLERİ
Pharmaton Özellikleri
Pharmaton, multivitamin ve mineral gıda takviyeleri konusunda dünyada önde gelen markalardan biridir. Pharmaton içerik olarak birçok farklı ürüne sahiptir. Normal vücut fonksiyonlarını destekleyen ürünleri, günlük besin ihtiyacını takviye etmek isteyenler için üretilmiştir. Pharmaton kapsül ürünleri, günlük vitamin ve mineral ihtiyacını destekleyebilmek için C vitamini, B12 vitamini ve kalsiyum başta olmak üzere farklı vitamin ve minerallerin bir araya geldiği içeriklere sahiptir. Pharmaton Ginseng G115 gıda takviyesi, son dönemde en çok dikkat çeken gıda takviyeleri arasındadır.

PHARMATON İYİ BİR VİTAMİN Mİ, KULLANILMALI MI?

Pharmaton Ginseng G115

Pharmaton Ginseng G115, doğru tarım uygulamalarına göre işlenmiş, olgun Panax cinsi Ginseng köklerinden elde edilmektedir. Her bir dozda uygun miktarda aktif bileşen sağlamak için kullanım miktarı standardize edilmiştir. Pharmaton gıda takviyelerinde kullanılan Ginseng G115, kapsamlı olarak araştırılmış ve klinik olarak test edilmiştir.

PHARMATON FİYATLARI TÜM ÜRÜN YELPAZESİ VE İÇERİKLERİ

Pharmaton Kapsül ve Efervesan Kullanımı

Pharmaton vitamin takviyeleri piyasada efervesan tablet, kapsül, pastil, toz ve sıvı halde üretilebilmektedir.
Ülkemizde daha çok kapsül ve efervesan tablet formunda olanları tercih edilir.
Önerilen günlük kullanım miktarı bir kapsül veya tablettir ve öğünlerle birlikte tercihen kahvaltılarda tüketilmesi önerilmektedir. Fakat Pharmaton gıda takviyelerini sağlık uzmanınızın tavsiye ettiği miktarda ve sürede kullanmanız tavsiye edilir.
Hamileler ve süt emziren anneler doktor tavsiyesi dışında Pharmaton gıda takviyeleri veya herhangi bir başka destek ürününü kullanmamalıdır.
Pharmaton çeşitleri orijinal kutusunda, nemden ve ısıdan uzakta, oda sıcaklığında saklanmalıdır.
Pharmaton®’un içeriği bitkisel, sentetik ve (dış kısmında bulunan jelatin kısmı) hayvansal kökenlidir.

Pharmaton® Kapsül’de kullanılan jelatin sığır kaynaklıdır, Pharmaton® Kapsül’de sadece kalite testleri yapılmış ve yetkili kurumlarca onaylanmış jelatin kullanılmaktadır.

Değerli okurlarımız Pharmaton kime ait, hangi ülkenin ve kim tarafından üretiliyor makalemizi verdik. Pharmaton ve vitaminlerle ilgili daha fazla bilgi için, Pharmaton yan etkileri, Pharmaton içindeki vitaminler, Pharmaton yorumları, Pharmaton prospektüs, Pharmaton fiyat, Pharmaton Ginseng, Pharmaton kaç yaş kullanabilir, Pharmaton 50 terimlerini google da aratabilir ve daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting