Ana Sayfa / Manşet / Piqe’den Galatasaray’a mesaj

Piqe’den Galatasaray’a mesaj

Futbolcu Piqe, Galatasaray paylaşımı ile Türk futbolseverlerin tepkisini çekti. Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Gerard Pique, sosyal medyadan Galatasaray eşleşmesi için paylaşım yaptı. Napoli zaferini hatırlatan Pique, Galatasaray’a mesaj yolladı.

Galatasaray-Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusu. Avrupa Ligi Barcelona-Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda bilgisi. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray’ın rakibi Katalan devi Barcelona oldu. Seribaşı Galatasaray’ın, en zor kurayı çektiği yorumları yapıldı.


TORRENT’TEN İTİRAF
Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, uzun yıllar çalıştığı Barcelona’nın geldiği kura için, “Açıkçası seçeneklerden en kötüsü oldu” ifadesini kullandı.

“BÜYÜK GALİBİYET”
Gerard Pique, sosyal medyadan Galatasaray’a mesaj yolladı. Napoli karşısında büyük bir galibiyet aldıklarını hatırlatan İspanyol savunmacı, “Yakında görüşürüz Galatasaray” mesajı ve göz kırpma emojisi paylaştı. Galatasaraylı taraftarlar da Pique’nin paylaşımı altında Barcelona’ya meydan okudu.

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting