Ana Sayfa / Genel / Plajda çıplak kadına kadın saldırısı

Plajda çıplak kadına kadın saldırısı

Bir kadın çıplak gezen başka bir kadına çivili sopayla saldırdı. Plajda çıplak kadın çivili sopalı saldırıya uğradı üstelik aka bir kadın tarafından. ABD’nin Los Angeles kentindeki Venedik Plajı’nda, bir kadının çıplak gezdiğini gören başka bir kadın çivili sopayla saldırmaya başladı. Kendini koruyan çıplak kadın sopayı almayı başardı. Bir türlü vazgeçmeyen elbiseli kadın bu sefer beyzbol sopasıyla saldırıya geçti. Çıplak kadın beyzbol sopasını da almayı başarırken, kavganın nedeni öğrenilemedi. Çevredekiler ise kavgayı izlemek yerine cep telefonlarıyla kayda almayı tercih etti.

Plajda dolaşan çıplak bir kadın başka bir kadının saldırısına uğradı. ABD’de çıplak kadın başka bir kadın tarafından öldürülmek istendi. ABD’nin Los Angeles kentindeki plajda biri çıplak diğeri giyinik iki kadın arasındaki sopalı kavga anbean kameraya yansıdı.
ÇIPLAK KADINA SOPAYLA SALDIRMAYA BAŞLADI

ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan Venedik Plajı’nda ilginç bir olay yaşandı. Çıplak bir kadına, elinde çivili sopa olan bir başka kadın tarafından saldırıldı. Çıplak kadın, saldırıya karşı koyarak elindeki çivili sopayı almayı başardı. Daha sonra elbiseli kadın, beyzbol sopası ile saldırmaya devam etti, fakat çıplak kadın bu sopayı da aldı.

Biri çıplak diğeri giyinik! ABD'de kadınların sopalı ilginç kavgası anbean kamerada

KAVGANIN NEDENİ ÖĞRENİLEMEDİ

Çıplak kadın olayı kayda alan çevredekilere sopayla saldırmaya çalışırken, kavganın nedeni öğrenilemedi. İki kadın da bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting