Ana Sayfa / Gündem / Podolski GS’den gidiyor 6 Ocak

Podolski GS’den gidiyor 6 Ocak

Galatasaray’da Podolski takımdan ayrılma kararı aldı ve ülkesine dönüyor iddiası. Terör saldırıları sonrası Alman yıldız Podolski’nin ailesini Almanya>’ya gönderdiği ve kendisinin de takımdan ayrılmak için hazırlık yaptığı belirtiliyor. Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaraylı Podolski’nin İstanbul’daki evini boşaltıp çocuklarını okuldan aldığını ve eşiyle birlikte Almanya’ya gönderdiğini iddia etti.

Podolski Galatasaray’dan ayrılır mı, gidiyor mu sorusunu Sarı Kırmızılı taraftarlar sormaya başladı. Artan terör olayları sonrası Alman futbol yıldızı Podolski’nin ailesini ülkesine gönderdiği ve kendisini de gitmek için hazırlık yaptığı belirtiliyor. Galatasaray’dan bir yıldız daha kopuyor…

GS YÖNETİMİNDE PODOLSKİ KRİZİ

Sarı kırmızılı kulübün 2015 yılında Arsenal’den transfer ettiği dünyaca ünlü golcü Lukas Podolski’nin, takımdan ayrılmayı kesin olarak kafasına koyduğu ve bu yönde harekete geçtiği öne sürüldü.

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, bugünkü yazısında Lukas Podolski’nin İstanbul’daki evini boşalttığını, çocuklarını okuldan aldığını ve eşiyle birlikta Almanya’ya gönderdiğini yazdı.

PODOLSKİ YERİNE YENİ GOLCÜ ARAYIŞI

Tüzemen yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Podolski, Mario Gomez gibi İstanbul’daki patlamaları bahane ederek Podolski evini boşaltmış, çocuklarını okuldan almış ve eşiyle birlikte Almanya’ya yollamış. Podolski, Çin’e gidecek gibi duruyor. Levent Nazifoğlu da bana “Podolski giderse mutlaka iyi bir golcü alacağız” dedi.”

Galatasaray, 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Lukas Podolski’ye yılda 3 milyon Euro garanti para ve maç başı 20 bin Euro ödüyor.

Almanya Milli Takımı ile Dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanan 31 yaşındaki Podolski bu sezon 12 maçta forma giyerken, 6 gol attı, 3 asist yaptı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet şirazesini kaybetti

Cübbeli Ahmet dini siyaset alet ederek her kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor. dini kullanarak servet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting