Ana Sayfa / Genel / Pokemon Kılıcı ve Kalkanı İngiliz etkisi

Pokemon Kılıcı ve Kalkanı İngiliz etkisi

Pokemon İngiliz oldu. Pokemon kılıcı ve kalkanı yeni versiyonu Galler bölgesine çok benziyor. Pokemon İngiltere oldu. İşte Forbes sitesinde milyonlarca kez okunan Pokemon Kılıcı ve kalkanı İngiltere haberinin tam metni. Yıllar geçtikçe, çeşitli Pokémon oyunları bölgelerini gerçek dünya ülkelerine dayandırmıştır. İyi bir örnek, Alola bölgesinin açıkça Hawaii’den ilham alması olabilir . Ancak yaklaşmakta olan Pokémon Sword and Shield için oyun İngiltere’den ilham alıyor gibi görünüyor.

Pokemon İngiliz oldu. Pokemon kalkanı ve kılıcı Galler bölgesi. Haberin farkında olmayanlar için, Pokémon Sword ve Shield bu yılın sonunda piyasaya sürülen Switch’in yaklaşmakta olan ana Pokémon oyunu.

Bir süredir Switch için bir ana hat Pokémon oyununun planlandığını biliyorduk , bu yüzden nihayet onaylanması güzeldi.

İken Pokémon: Gidelim tutmak için bir önlem bir tür gerekiyordu Switch Pokémon ilgilenen fanlar, gibi görünüyor Kılıç ve kalkan çok nasıl gibi uygun bir ana hat oyun olacak Güneş ve Ay 3DS’deki idi.

Bu, oyun için tamamen yeni bir bölgeye ihtiyacımız olduğu ve Galar gibi göründüğü anlamına geliyor .

Bölgenin ilk haritası (yukarıda gösterilmektedir), yalnızca İngiltere’ye ne kadar benzeyeceğinden değil (dikey olarak çevrilmiş olsa da) bir dizi nedenden dolayı ilginçtir.

Karavan (aşağıda gösterilmektedir) ayrıca mimari ve kırsal alanlara ilişkin İngiliz titreşimlerini de beraberinde getirmekte, çoğu karavanda yer alan büyük saat binasının Londra’daki St. Pancras’a çok benzer olduğunu belirtmektedir .
Tüm yeni kıyafetlerin moda anlamında harika bir İngiliz göründüğünden bahsetmiyorum bile.

İngiltere’den gelen ve Hampshire kırsalında yetişen biri olarak, Pokémon serisinin nihayetinde genel olarak yeni bir bölge için ilham kaynağı olarak kullanmaya karar vermesinin harika olduğunu düşünüyorum .Hampshire, Bence harika

Pokémon Kılıcı ve Kalkanı bu yıl daha sonra Geçiş için serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Sınırsız Hosting