Ana Sayfa / Manşet / Polis Abdülkadir Güngör şehit oldu

Polis Abdülkadir Güngör şehit oldu

Balıkesir Edremit’te polis memuru Abdülkadir Güngör şehit oldu. Uyuşturucu tacirleri polis şehit etti. Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kaçan araçtaki şahıslar ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis memuru şehit oldu.

Polis Abdülkadir Güngör şehit oldu Balıkesir’de. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ihbarı üzerine içinde silahlı şüphelilerin bulunduğu otomobili takibe aldı. Havran’a kadar süren kovalamacada silahlı çatışma çıktı.

Olayda polis memuru Abdulkadir Güngör (30) yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Edremit Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ekipler kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, kaçan Devrim E. isimli şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

EDREMİT KAYMAKAMI ODABAŞ’TAN AÇIKLAMA

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Edremit Narkotik Grup Amirliğine bağlı olarak Havran’da görev ifa eden ekiplerimiz ne yazık ki girdikleri çatışmada bir polis memurumuz şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun. Faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda alacağız. 2 şahıs elde şu anda. İnşallah faili de almak üzereyiz. Polis memurumuz Erzurumlu” dedi.

İlginizi Çekebilir

Prostat kanseri için yeni çare

Prostat kanserine yeni çözüm ve çare geliyor. Prostat sorunları için en etkili çözüm ve prostat …

Sınırsız Hosting