Ana Sayfa / Yaşam / Pop Smoke öldürüldü

Pop Smoke öldürüldü

ABD’de Rapçi Pop Smoke öldürüldü. Pop Smoke kimdir gerçek adı ne ve neden öldürüldü bilgileri. Travis Scott ile yaptığı GATTI parçasıyla tanınan 20 yaşındaki genç rapçi Bashar Jackson ya da bilinen adıyla Pop Smoke, TMZ haber sitesinin polis kaynaklarından aldığı bilgilere göre geçtiğimiz saatlerde evine giren iki maskeli adam tarafından vuruldu.

Pop SMoke gerçek adı Bashar Jackson ve ABD’li genç bir Rapçı. Pop Smoke aslen nereli, neci ve kimdiri aranıyor. ABD’De Rapçı evinde öldürüldü. Ambulansla hastaneye kaldırılan Pop Smoke, burada yaşamını yitirdi. Şüpheliler hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi yok.

POP SMOKE EVİNDE SALDIRGANLARCA ÖLDÜRÜLDÜ

Genç Raçı’nın evine maskeli en az 4 kişinin girdiği öne sürülüyor. Amerikan internet medyalarından lyer alan haber aynen şöyle:

Kolluk kuvvetlerinin kaynaklara göre, yükselen New York rapçisi Pop Smoke, Çarşamba günü erken saatlerde Hollywood Hills’deki bir evde öldürüldü.

LAPD Yüzbaşı Steve Lurie, memurlar, Doğu Kıyısı’ndan arayan birinin, en azından birinin siyah bir maske taktığı ve bir tabanca ile silahlandırıldığı birkaç kişinin arkadaşlarının evine saat 5’ten kısa bir süre önce Los Angeles’ta girdiğini bildirdiğinde yanıt verdi.

Hercules Drive’ın 2000 bloğunda memurlar 2,5 milyon dolarlık eve geldiğinde, yasal adı Beşar Barakah Jackson olan silahlı yaralarla 20 yaşındaki rapçiyi buldular.

Öldüğü söylenen bir hastaneye götürüldü. Memurlar evin içinde birkaç kişiyi gözaltına aldı, ancak daha sonra serbest bırakıldı. Lurie, iki ila altı şüphelinin olay yerinden kaçtığını ve bulunamadığını söyledi.

Müfettişler, rapçinin kaldığı evin saldırganlar tarafından hedef alındığını düşünüyorlar. Son yıllarda, kolluk kaynaklarına göre, Los Angeles’ta birkaç ev istilası müzisyenler tarafından kiralanan evlere yönelikti.

Pop Smoke’un Instagram hikayesindeki fotoğraflar ve videolar, onu LA’da gösterdi, Salı günü saç kesimi yaptı ve Hollywood Hills evinin arka bahçesindeki sonsuzluk havuzunun yanında poz verdi. O akşamın ilerleyen saatlerinde, Los Angeles silüetinin fotoğrafını evin arka bahçesinden çıktı.

Mülkiyet kayıtlarına göre Hollywood Hills’in evi “Beverly Hills’in Gerçek Ev Hanımları” ndan Teddi Mellencamp ve kocası Edwin Arroyave’ye ait. Mellencamp Instagram’a, Çarşamba günü erken saatlerde, kiralama mülkünü denetleyen bir üçüncü taraf kiralama ve yönetim şirketi tarafından çekimler hakkında bilgi verildiğini yazdı.

“Öncelikle dualarımızı ve başsağlığı ailemize ve bu trajik yaşam kaybından etkilenen sevdiklerimize uzatmak istiyoruz” diye yazdı.

Rapçi’nin ölümü, ikinci mix kaseti “Meet the Woo 2” den günler sonra Billboard Top 200 listesinde 7 numaraya indi. Geçtiğimiz yıl yayınlanan çığır açan mixtape “Meet the Woo”, dünyada 280 milyon akıma sahip.

Etikete göre Pop Smoke, Victor Victor Worldwide aracılığıyla Republic Records’a imzalandı.

Republic Records sözcüsü, “Beklenmedik ve trajik Pop Smoke kaybı nedeniyle harap olduk,” dedi. “Dualarımız ve düşüncelerimiz bu kaybı birlikte yas tutarken ailesine, arkadaşlarına ve hayranlarına gider.”

Rapçi, Chicago’dan Şef Keef gibi eylemlerle ortaya çıkan ama aynı zamanda Doğu Kıyısı ve İngiltere’de popülerlik kazanan, keskin kenarlı, gotik bir sesin bölgesel bir çeşidi olan New York matkap sahnesinin en umut verici seslerinden biriydi. Yoğun şarkı sözleri kümeleri ve yüksek gerilimli ruh halleri New York rap’inde daha eski bir dönemi hatırlattı, ancak laconic teslimatı ve çakıllı tını tamamen vardı.

Bugün hip-hop’a özgü, Londra merkezli 808MeloBeats tarafından üretilen tehditkar bir noir partisi olan tek “Partiye Hoş Geldiniz” , birkaç hafta içinde bir akış hissi haline geldi ve Nicki Minaj ve İngiltere kiri yıldız Skepta dahil müttefikler hızla bir remikse katıldı.

Ancak Pop Smoke’un Brooklyn’deki kısa hayatı en başından beri rahatsız oldu. Röportajlarda kampüste silah getirdiği için ortaokuldan atıldığını iddia etti. Yükselmesinden sonra bile, kaba geçmişi ona yetişti – geçen yıl New York’un Rolling Loud festivalinde muzaffer bir memleketi olması gereken şey, NYPD kendisinin ve diğer dört yerel rapçinin faturadan çekilmesini istediğinde “ kamu güvenliği endişeleri. ”

NYPD Baş Yardımcısı Martin Morales, organizatörlere yazdığı bir mektupta, “Yukarıda listelenen sanatçılar şehir genelinde son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarıyla ilişkilendirildi” diye yazdı. “New York Şehri Polis Departmanı bu kişilerin performans göstermesine izin verilirse daha yüksek şiddet riski olacağına inanıyor.”

 

İlginizi Çekebilir

Barış Boyun neci, nereli, yaşı?

Barış Boyun aslen nereli, kaç yaşında, hangi çetenin lideri ve Barış Boyun örgütünün uçları işlediği …

Sınırsız Hosting