Ana Sayfa / Kadınca / Portekiz Şili maç sonucu (Konfederasyon kupası)

Portekiz Şili maç sonucu (Konfederasyon kupası)

Portekiz Şili maçının sonucu ve Konfederasyon kupasında finale yükselen takım belli oldu. Portekiz Şili maçının normal süresi ve uzatmaları 0-0 bitti ve maç penaltılara kaldı. Şili finale kalan takım oldu.

Konfederasyon kupası 2017 finaline Şili çıktı. Şili, Portekiz’i penaltı atışları sonrası kupadan eledi. Rusya’daki konfederasyon kupası yarı final maçında Portekiz-Şili karşı karşıya geldi. Portekiz-Şili maçı uzatmalara gitti. uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi Portekiz Şili maçında.

ŞİLİ-PORTEKİZ YARI FİNAL MAÇI KONFEDERASYON KUPASI

Portekiz Şili maçının uzatmalardaki son anlarında Şili’nin iki topu direkten döndü ve laç penaltı atışlarına kaldı. Rusya’da düzenlenen Konfederasyon Kupası’nda finale çıkacak ilk takım bu akşam belli oluyor.

A Grubu’nu 7 puanla lider tamamlayan Cristiano Ronaldo’lu, Ricardo Quaresma’lı Portekiz, B Grubu’nu 5 puanla ikinci sırada bitiren Alexis Sanchez’li, Arturo Vidal’li Şili ile kozlarını paylaşıyor.

Portekiz-Şili karşılaşmasının normal süresi 0-0 sona erdi ve maç uzatmaya gitti.

Portekiz’de Raphael Guerreiro sakatlığı sebebiyle bu önemli karşılaşmada forma giyemezken, Güney Amerika ekibinde ise eksik bulunmuyor. 1992 yılından bu yana düzenlenen bu turnuvada daha önce zafere ulaşmayı başaramayan iki takım da Konfederasyon Kupası’nı kazanarak ilki gerçekleştirmek istiyor.

İlginizi Çekebilir

Taksim 1 Mayıs’ta işçiye kapalı

1 Mayıs töreleri için Taksim yasağı geldi. İşçi bayramında işçilere taksim meydanı yasak. İstanbul Valiliği, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting