Ana Sayfa / Kadınca / Pratik kaş alma tekniği

Pratik kaş alma tekniği

Kadınların kaşlarla her zaman bir sorunu vardır. kimi kalın kaşlı olduğu için mutsuz kimi de kaşlarının belirgin olmadığı için hüzünlüdür. Kalın kaşlılar sık sık kaşlarını alma ihtiyacı duyar. Pratik olarak kaş alma tekniğini sizler için derledik. Görüntünüz karşınızdakini etkiler unutmayın. Kaşınızın da kalem gibi olması sizin güzelliğinize güzellik katar.Kaşlarınız yüzünüzün şeklini belirleyen en önemli elementlerden biridir. Kaş nasıl alınır, nelere dikkat etmeniz gerektiği yazımızda…

Makyaj, kadın, güzellik ve dişilik. Bunlar genelde yan yana kullanılır. Bir kadının gözlerinin çekiciliği aslında kaşlarıyla başlar. Kaşlardaki zerafet önce gözünüze sonra da yüzünüze yansır. Kaşlar, yüzünüzü çerçeveler ve görüntünüzü dengeler. Güzel gözükmesi için, onları şekillendirmelisiniz. Kendi tarzınızı bulduğunuzda, yüzünüzün güzelliği tamamlanacaktır. Kaşlar, göz kavisini çerçeveleyip, dikkatleri göze çeker. Kalın, koyu renkli kaşlar etkileyici; açık renkli kaşlar yumuşak bir görüntü verir. Kaşlarınız, ifadenizi değiştirir.

KAŞTA DOĞAL KAVİS VE KAŞ ALIMI

Sadelikten ve doğallıktan yana bir kadınsanız kaşlarınızı da o çerçevede dizayn etmelisiniz. Eğer çok makyaj yapmıyorsanız doğal kavisi tercih edebilirsiniz. Eğer aklınızda olan kaşlarınızı tümüyle yeniden şekillendirmekse, el ve göz koordinasyonunuza güvenemiyorsanız, bir güzellik uzmanından yardım istemeniz yerinde olacaktır.

TÜYLERİ TEK TEK ALIN

Doğal bir görüntü veya şekil verilmiş kaşların düzenini korumak için, onarlı yukarı ve dışa doğru, uzama yönünde aynı doğrultuda fırçalayarak işe başlayabilirsiniz. Bu sayede kaşların doğal şeklini görürsünüz ve alınması gereken tüyleri belirlersiniz. Ardından kaşlarınız arasında tek tek çıkmış olan tüyleri cımbızla alırsınız.

Sonra aşağıdan başlayarak, yavaşça yukarı doğru devam edin ve kaş şeklinizle uyumlu olmayan tüyleri alın. Kaşınızın alt hattı, kaş kavisini takip etmelidir. Arada bir durarak, dengeli bir görüntü elde ettiğinizi kontrol edin. Her iki kaşın da dengesini tutturmak için, bir kaşınızdan diğerine geçerek devam edin. Açık kalan alanları, kaş pudrası veya boyası ile doldurun. Sonra kaşlarınızı yukarı doğru fırçalayın.

KAŞ RENGİ İÇİN KAŞLARIN ALIMI VE BAKIMI

Kadınlar çekiciliğini kaşlarıyla da katkı yapar. Kaşınıza uyguladığınız rengi yumuşatın ve yedirin. Eğer rengi çok koyu görünüyorsa, fazla rengi bir parça pamukla alın. Fırçalayarak son şeklini verin ve renksiz veya hafif renklendirilmiş bir kaş jeli ile sabitleyin.

Doğru renkte bir kaş kalemi, kusursuz bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Kaşlarınızın görüntüsünü düzgünleştirir. Genel olarak, tam kaşınızın renginde veya bir ton açık rengi seçin. Bazı kaş kalemleri, uygulandığında daha koyu veya kırmızımsı görünebilir. Bu yüzden alırken mutlaka deneyin.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting