Ana Sayfa / Manşet / Prens Charles corona virüs oldu

Prens Charles corona virüs oldu

son dakika haber İngiltere’de Prens Charles corona virüse yakalandı. Kraliçe Elizabeth’in de acil test yaptıracağı öne sürülürken, İngiliz Kraliyet ailesinde büyük panik yaşandığı belirtiliyor. Son dönemde oğlu Prens Harry’nin kraliyet ailesinden ayrılma kararı ile gündeme gelen 71 yaşındaki Galler Prensi Charles’ta corona virüsü tespit edildiği açıklandı. Reuters haber ajansı son dakika gelişmesi şeklinde servis ettiği haberde iddiayı ITV’ye dayandırdı.

İngiltere son dakika corona virüs haberleri. Prens Charles 71 yaşında ve corona virüse yakalandı. Dünyada 19 binden fazla insanı öldüren corona virüsü, İngiliz kraliyet ailesine sıçradı… İngiliz ITV, 71 yaşındaki Galler Prensi Charles’ın corona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Prens Charles’ın annesi Kraliçe Elizabeth’in de Londra’yı terk ederek Windsor Kalesi’ne gittiği açıklandı.

Galler Prensi Sözcüsü, “Galler Prensi hafif semptomlar gösterdi fakat sağlık durumu iyi. Son birkaç gündür evden çalışıyor. Şu an Prens’in bu hastalığı kimden kaptığını bilemiyoruz çünkü son haftalarda işi ve temasları dolayısıyla çok fazla insanla bir araya geldi” açıklamasını yaptı.

Prens Charles’ın eşi Camilla’nın da teste girdiği fakat sonucunun negatif çıktığı açıklandı.

Prens Charles Camilla’nın İskoçya’daki Burnham’daki evlerinden çıkmadığı açıklandı.

İSPANYA’DA KİTLESEL ÖLÜMLER

İspanya’da corona virüs nedeniyle toplu ölümler yaşanmaya devam ediyor. Corona virüsü ortaya çıktığı Çin’de etkisini kaybederken Avrupa’da ise günden günden hızını artırıyor. İtalya’nın ardından bu kez İspanya da can kayıplarında Çin’i geride bıraktı.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ülkede son 24 saatteki verilere ölü sayısı 2 bin 696’dan 3 bin 434’e yükseldi. Toplam vaka sayısı ise 47 bin 610’a ulaştı.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting